![]() |
|
|
#41 | |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
geyiqer
Yer: Lanet Şehir istanbul
|
Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer - 24
Orijinal Müzik : Frederic Chopin - Nocturne in C Minor, Op. 48, No. 1 Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer - Maskeli Balo Orijinal Müzik : MSG - Nightmare Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer r11; İskeletler Diyarinda Bir Et Parçasi Orijinal Müzik : Boom Bap Project - Odds on Favorite Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer - Bebeğim Öldü Orijinal Müzik : Silent Hill 2 - Theme of Laura Reprise Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer - Al bide burdan yak Orijinal Müzik : Kishore Kumar and Lata Mangeshkar - Agar Tum Na Hote Değiştirilen Hali : Sagopa Kajmer - İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim Orijinal Müzik : Deep Purple - Soldier Of Fortune Arkadaşlar Bunu Bence Tartışmalıyız. Bunlar Yalan Değil Buyrun birinin Linki veriyim: http://www.youtube.com/watch?v=FeSuaniK3Gw - nighmare http://www.youtube.com/watch?v=pVvV_isfqrA - maskeli balo arkada çalan ritme dikkat ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YxOrjHgjT5E - Kishore Kumar and Lata Mangeshkar - Agar Tum Na Hote http://www.youtube.com/watch?v=rcbvHsGPMg8 - Sagopa Kajmer Al birde Burdan Yak
|
|
|
#43 |
|
geyiq jr.
|
ceza kadar müzini sevmedim bi adam yok bi sayfa küfür yaz daha ii
sagopa for ever
|
|
|
#44 | |
|
geyiqer
Yer: Lanet Şehir istanbul
|
Alıntı:
arapça degil türkçe küfret gel zb ye çekelim emanet ![]()
|
|
|
|
#45 |
|
geyiq jr.
Yer: AdaNa
|
Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim favorim sago tabikii belkide daha cok hitap ettiğini düşündüğümdendir çünkü ceza dinlerken insanın kendinden parçalar bulabildiğini düşünmüyorum..
|
|
|
#46 |
|
geyiq jr.
|
sewerim kendisini..
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kötü Çocuk
|
sagopa Kajmer 1 numara
|
|
|
|
|
#48 |
|
Banned********
Yer: nieki? nolcak diince?
|
bu aralar sagopalik duygularm kabardı
![]() ![]() ![]() :![]()
|
|
|
#49 |
|
Konumsuz yArAtıkH
Yer: Céhénnémin DiBiNdéN
|
Waysss yhaaa b konuyu kaç ay önce açmıştım sTyLe oLarak
![]() Baya bi kişi yorum yapmış ama ben sTyLe oLArak giriş yapamıorum artıq ![]() Şifremi unuttuM maaaLeseeeeFFfFf ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
geyiq jr.
|
To death sagopa
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
geyiq jr.
|
yaf sis neyden bahsediosunuz ki daha 2 yıl önce cezanın en güzel şarkılarının sözleri zat-ı muhterem sagopa tarafından yazıldı.sagopa olmasaydı ceza bi maldı.yani kendini geliştiremezdi.ama ceza sagopa için ne yaptı paso küfür.e sagopa gibi bilginlerde ceza gibi mallara cevap verseydi(disstortion) sagonun da cezadan bi farkı kalmazdı.
sago sagoo sago |
|
|
|
|
|
#52 |
|
geyiq jr.
|
Bakin cocuklar adina dikkat edin,hic shakasi yok,adinda bile bi gizem sakli,bana her hanginiz sagonun mp3 leri olan site adi soyleye bilirmi???
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Banned********
Yer: nieki? nolcak diince?
|
Alıntı:
sago seviorm ama ceza a kötü değildir disstortion dan bahsedince söyleme gereği duydum neyse ya ..
|
|
|
|
#54 |
|
Güç Geri Gelcek
|
valla her şeyi belirli bir ölçüde sevmek gerekir
fazlası değil her ikisinide birer sanatçı kadar seviyorum tanrı kadar değil
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
geyiq jr.
Yer: KOCAELİ İZMİR
|
sogo go go go
sago come come come allahın cezası sus atmasın kafanın tası vururum yere maça ası sen kendini rapçi sanan pislik kes ederim bedenini delik deşik mekanın olur pespembe bi beşik ![]()
|
|
|
|
#56 |
|
YaLnısLıın PençesNde...
Yer: AntaLya
|
sagoya yes cezaya diss
![]()
|
|
|
#57 |
|
geyiq jr.
Yer: 'iStanbuL.
|
Türkçe rap olarak bi sagopa dinliyorum ve kolera oda bi kaç parçası..
İyidir sagopa..
|
|
|
|
|
#58 |
|
geyiq jr.
|
ben sagodan başka birini dinlemiyorum. onu ilk dinlediğimde çok etkilendim. mübarek adam bütün şarkılarında beni anlatıyor.
|
|
|
#59 |
|
geyiq jr.
|
tseeekkuue
|
|
|
|