![]() |
|
|
#21 |
|
geyiqer
Yer: kÜtAhYa
|
du ya benim bölümüm burdaymış ben de bu bölümü arıodum
![]()
bEn BaNa KeNdİm İçİn LaZImIm _ ρяєηѕιρℓєяιм уσктυя αмα ѕєωιуєѕιz ∂є ∂ιιℓιм●кιη¢ι ∂ιιℓιм αмα υηυтмαм●ѕєƒкαт göѕтєяιяιм αмα şıмαятмαм●кєη∂ιмℓє çєℓιşєвιℓιяιм αмα кαƒαмα тαкмαм●¢ι∂∂ιує αℓıяıм αмα кαρıℓмαм ∂αℓqα qє¢єям αмα кıямαм●нυzυя νєяιяιм αмα ѕöz νєямєм●ѕαнιρ σℓυяυм αмα αιт σℓмαм؟؟؟:ρ
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
geyiqer
|
kesinlikle rap üstedı sago ve elemanları ceza resmen taklit özenti gibi şeyler rap yapıo ama taklittt milletin sözünü çalıo fonunu çalıo rap die yutturuo ayrıca ben Allahına küfreden bi insanın diil rapinii ismini bile takmam insan sıfatlrı taşımıo die düşünürom millete küfredio die rapi güselse sizin rap anlayışınızı sokak çingenleri de sağlar yapmayın arkadaşlar emeğe saygı ltfen sago ve elemanlarından başka hiç kimse rapçi sıfatını tam anlamıyla taşımıo istisnalar kaideyi bozmass (sagodandı)
içkimseye lafım yoq yanlış olmasın amaç kavga diil saygılar...
bEn BaNa KeNdİm İçİn LaZImIm _ ρяєηѕιρℓєяιм уσктυя αмα ѕєωιуєѕιz ∂є ∂ιιℓιм●кιη¢ι ∂ιιℓιм αмα υηυтмαм●ѕєƒкαт göѕтєяιяιм αмα şıмαятмαм●кєη∂ιмℓє çєℓιşєвιℓιяιм αмα кαƒαмα тαкмαм●¢ι∂∂ιує αℓıяıм αмα кαρıℓмαм ∂αℓqα qє¢єям αмα кıямαм●нυzυя νєяιяιм αмα ѕöz νєямєм●ѕαнιρ σℓυяυм αмα αιт σℓмαм؟؟؟:ρ
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Bosh
|
sagopa kajmer ceza ve bacısı olan aybenı dava etmıs ıste yıllardır gelen dostluk sonunda bole bok olabılıyor ne dıyelım bu pıyasanın cıvısı cıktı ıyıce once dıssler sonra ara kavgalar sonra konser kufurlerı sımdıde mahkemeler cok yakındada pazar keyıflerınde yerını alırlar artık
|
|
|
#24 |
|
Kişisel iletidir özeldir.
|
Rapi sago ve ceza dan ibaret sanmayın arkadaşlar. Rap i türkiyeye getiren kartel ve şuanda Underground da mükemmel isimler var. Bunların başında sansar, U.L.A.Ş, rapozof, pit10, patron, şehinşah, Mt, veyasin(Mode XLden) Sahtiyan, Emre Baransel, Alaturka Mavzer, Medusa, Tetik Erci-e vb. bu isimlerin çoğu rap i 98den önce tanıyanlar. Rap 95de geldi ve bu insanlar sayesinde yayıldı. 98de çıkmadı sonuçta rap sago o tarihte başladı diye.Sago olmasaydı Ceza gene tutardı çünki sagonunda cezanında tarzı farklı. Farklı olan tutulur. Ayrıca Sago yu herkes dinliyor tamam ancak sago seyircilerine hakaret eden bir insan. Küçükleri rapçi saymıyor ama underground ı kasıp kavuran sansar 17 yaşında? Kendi dinleyicisine kolpa diyor. keza cezada öyle küçükleri sallamıyor. ancak albümlerini alanların çoğu 17 yaş altı? Rap dinleyecek olan dinlesin kişileri rap yapıyolar diye ilah sanmayın. yarın öbür gün bırakıcaklar o zmn rapperlığımı bırakacaksınız? Bırakın zaten böyle düşünüyosanız. Bi inceleyin underground ı ne kadar sağlam isimler var göreceksiniz. Ceza sago olayıda bitti sizde hala bunun tartışmasını yapmayın. Geniş bakın rezzpectooo
|
|
|
#25 | |
|
|
Alıntı:
Googleda ufak bir araştırma seni doğru yola sevk edecekdir. Sago beatleri başka şarkılardan sample olarak alır. genelkde fransızca şarkıları tercih ediyor. Ayrıca sagopada beat çalmıştır hemde bir türkden. Kimmi veyasin Mode Xlden tanıdığımız. Kelebek şarkısının beat ini çalıp değiştirerek leyli şarkısını yaptı. Mode Xlde karşılık olarak erotizma şarkısını yaptı tavsiye ederim diss kavramına çok uygun bir şarkı olmuş. Ancak dissler bu boyutlarda olmaya devam ederse rap müzikden çıkıp bir kavga olacak rezzzpectoooo
|
|
|
|
#26 |
|
Bosh
|
ben 95 senesınden bu yana bu rapın ıcındeyım undergrund dıye saydıgın ınsanların hepsı kadıkoy acıl yanı ceza tayfası kendıme aıt 2 tane rap sıtesıde ayrıyetten kısa bı zaman oncesıne kadar 3 buyuklerden bırının menejerlıgını yapıyordum undergrund pıyasasını dınleyın ama ben sunu soleyım turkıyede rap dıye bısey kalmamıs o yuzden ne kadar dınlesenızde bır b.k yaramaz o onun anasına bacısına kufur edıyor sonra bı bakıyorsun kolkala gezıyorlar ya ben ne dıcemı sasırıyorum o yuzden yorumsuz aga dınleyın ıstedınızı
peace ! anlayan anlar
|
|
|
#27 | |
|
|
Alıntı:
Evet bu olay var ancak ben müziğe bakarım beni kişisel olayları bağlamaz. mesela pit10 sansar kankayken sonrma birbirlerine demedikleri kalmadı. ama o saytede küfürlüde olsa çok sağlam şarkılar çıkdı. küfürsüz yapanlarda değer bulamadı karargah gibi mesela.
|
|
|
|
#28 |
|
geyiqer
|
yoruma açık bi insanım şimid sizin şu iki sözünüzle 6 yıldır dinlediğim sagoyu bırakmıycam ve ben ne de sem bişi bulup getireceksiniz ben rapi sagoyla sevdim yeri gelio sansar da dinliorm yani c**a dinlemiorm bi tek onun da rap diil ticaret yaptığını düşünüorm sago sayessinde biras da meşhur oldu yani daha dorusu foyası ortaya çıktı sagoyu seviorm onun yaptığı rapin de arkasındayım şimdi çıkıp sago böle böle yapıo demeniz çok saçma sonuçtabütün özelliklerini biliorm ki dinliorm hiç kimse kimseyi kötülemesin rapi rap yapanlardan biri sago bu bi gerçek anlayanaa saygılar...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
reja ederiz ne demek
![]()
|
|
|
#30 |
|
geyiqer
|
hehe ben saol derm katıldığın için reja ne demek ayıpsın
![]()
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Bosh
|
sana dınledın adamı terk et demıyorum onu bunuda dınle demedım ama su var bu RAP ısı boka baglamaya basladı ıyıce ya
|
|
|
#32 |
|
geyiqer
|
hım.. eet haklısınn. ama sago bu işi çok ii yapıo yhaa
rapi süper sesi uygun pessimist veeee sagoooo bu yaa![]()
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
TaM 35
Yer: İzMiR
|
size 2 doz ibrahim tatlıses dinletiyim bişicinz kalmas ınanın bea
![]() ![]()
|
|
|
#34 |
|
geyiq jr.
|
rap'in bir numarası pek dinlemem ama iidr hoştur
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Banned********
Yer: nieki? nolcak diince?
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#36 |
|
Ne Alaka??
Yer: Ağrı Dağı'n eteğinden
|
Kukuleta'nında dediği gibi Türkiye'de rapı sadece sago ve ceza yapmıyor dierlerininde çok güzel şarkıları var.Ama ben bu ikisi arasında seçim yapmam gerekirse sagoyu tercih ederim bence cezadan daha güzel şarkı yapıor..
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
geyiqer
Yer: Lanet Şehir istanbul
|
rapstar degil hiphoptur fani
önüne gelen pesimistmi yani !! |
|
|
|
|
|
#38 |
|
geyiq jr.
|
sonuna kdr destek Yunus abime(sago) ya... ßitanesin abimmmm...
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
geyiqer
Yer: insanların olduu yerden =)
|
Alıntı:
katılıorumm saa sago kaf kef !!! |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
geyiqer
Yer: Lanet Şehir istanbul
|
kafanızı delecek kat kat russ flak
sagopaya destek verenede diss yap önüne gelene pestimiste yan bak daracik odada falakada les mat hazir savas, kefenende silahi rapime tuzlu biber ümrani rapstar degil , hiphop dur fani önünegelen pestimist mi yani? en güzel lyricler bence sago yu anlatmak için adam her konserinde playback yapa dursun jr sago dedigi adamı kadın için sata dursun
|