![]() |
|
|
#141 |
|
ogame oynayan son geyiq
|
revenge of the sith çok kötü diolar :-| ama star wars oyunlari kötü olmaski bea
![]()
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
jeday şeysi
|
onun gibi oyunlar konsolda dandik olur. pc ye çıkarsınlar. sen çıkıp çıkmayacağını bilion mu? lan herifler zorla ps2 aldırcaklar
R2D2: diridibipbip ciuvn bip bip? Chewbacca: Rhaaairryynnn! riann raorhn!! Röaarrghhh!! Niyaargghhhh!! R2D2: didibipbip bip bip ciuuvvvvyyv biribip biiip... |
|
|
|
|
|
#143 |
|
ogame oynayan son geyiq
|
walla bilmiom,ama tepkiler benim duyduğum gibi kötüyse,lucas ismine daha fazla zarar gelmesin die çıkarmayabilir :-|
|
|
|
|
#144 |
|
jeday şeysi
|
![]()
R2D2: diridibipbip ciuvn bip bip? Chewbacca: Rhaaairryynnn! riann raorhn!! Röaarrghhh!! Niyaargghhhh!! R2D2: didibipbip bip bip ciuuvvvvyyv biribip biiip... |
|
|
|
|
|
#145 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
heroes3-4 (1 ve 2, ini oynayamadım) ve fallout 1-2 bu oyunlar ve bir bilgisayarla ıssız bir adaya düşsem hiç sıkılmam...
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#146 |
|
ogame oynayan son geyiq
|
sıkılırsın....çünkü ıssız adada elektirik olmas
![]()
|
|
|
|
#147 | |
|
azılı anarşist
|
Alıntı:
![]()
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
geyiqer
|
evden hat çekeriz ıssız adaya
![]() |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
azılı anarşist
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
geyiqer
|
:noel yahhh
|
|
|
|
|
|
#151 |
|
"Kadın Düşmanı"
|
1-Morrowind (Elder Scrolls 3)
2-Daggerfall (Elder Scrolls 2) 3-GTA
|
|
|
#152 |
|
amatör ninja
Yer: istanbul
|
call of duty
|
|
|
#153 |
|
Banned
|
1000 üzerinden
morrowind 1000 nevewinter nights 780 Unreal Tournament v4.2 979( unreal serisi bu oyundan sonra tam olarak saçmaladı ve diğerlerinden farksız, unreal ruhu taşımayan oyunlara dönüştü, unreal tournament 2007 de bu durum değişecektir işalla ama ben pek umutlu değilim, yalnız yeni unreal engine müthiş olacakmış her yeni şey için söylenenler onun içinde söyleniyor ama şu anki en iyi sistemde kasıntı çalışacak full ayarlarda çalışmayacak bir oyun olacak unreal tournament 2007) far cry 904 shogo 550 test drive off road 400 half life 780 splinter cell 775 return to castle: wolfenstein 700 gotic 2 695 command&conquer: tiberian sun 850 |
|
|
|
|
|
#154 |
|
(Dexia)
|
>Körebe
![]()
|
|
|
#155 |
|
Badse¢tor
|
1. Sanitarium
2. Sanitarium 3. Sanitarium sanitarium bi bilgisayar oyunuysa, başka bilgisayar oyunu yok. (güzel oldu ama..)
öyle apansız kala kaldım. Ben kötüyüm, Erdem kimin adı? Bir bıçakla rüzgar sokarım içime, sonra iyileşiceğimi söylerim. Cam kırıklarının üzerinde sevişmekten bıktım derim. Kendimi yakarak öğrenirim. Siyah ama sıcak öğrenirim. Dilsizim. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
bence dünya tarihindeki en iyi oyunlar adventure we frp türünden çikmistir...dierlerindende bi kaç oyun war.adventurelar altin çaglarini yasarken dier turlerden soz edilmezdi bile nerdeyse.
oyun olarak frp:baldurs gate rpg:fallout strateji:dune 2 spor:sensible soccer fps:half life adventure:acaip zor iste bu...sanitarium diyim ben simulasyon:sims |
|
|
|
|
|
#157 |
|
GEYİQTE SON NOKTA...
Yer: Kara Kule
|
Tabiki karabahtlı, kemtalihli, tek dişi kalmış kahraman HUGOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
#158 |
|
you are it!
|
bir de sims var tabi
![]()
|
|
|
#159 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
sims i sevmez çogu kisi türkiyede ama biz herseyin en iyisini bildiimiz için beenmeyiz...gayet iyi bi oyundur...
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
you are it!
|
sims 2 iyidir
rammstein tişörtleri mevcuttur severiz