![]() |
|
|||||||
| Oyun Geyiqs aksiyon, fps, strateji, konsol... |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
|
|
#62 |
|
geyiqer
|
Kawaks v1.54 (Win32) (515kb), author MHz / CPS2shock.
http://cps2shock.retrogames.com/down...nkawaks154.zip Bu daha iyi mame den ;) Eeee benle oynayacak yoh mu ??? veya birazdaha ip verebilcek biri gece boş oluyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Luke Skywalker
|
Metal Slug gibi oyunları oynayabilirmiyiz demişsin, neden oynayamayasın tabi oynarsın. Onun için bu linkten NeoGeo bios dosyasını çekmen lazım. Bu bios dosyasını aynen oyunlar gibi zipden çıkarmadan roms klasörlerine kopyalıcan. Daha sonra NeoGeo oyunlarını (tabi mame için olanları) bundan sonra çalıştırabilirsin. ben tüm Metal Slug oyunlarını indirdim ve 1 ve 4 dışındakiler hem Mame Plus, hem de mame 32k da çalışıyo, fakat 1 ve 4 Sadece mame plus da.
mame 32k yı kurmamızın sebebi mame 32k mame plus ın bir eklentisi. Mame plus ile internetten oyun oynayamazsın. Ancak Mame 32k yı kurarak oynayabiliyoruz. Bazı oyunlar sadece multi demişsin yok öyle bişey. Eğer dikkatli okusaydın orda Press Ok değil de type OK yazdığını görürdün yani OK yazcan. O ve K harflerine sıra ile bas yeter. Geçen gün Cadillac oynuyodun herhalde beni görmedin. Neyse ilerde denkgelirse beraber oynarız. Son olarak eski oyunlardan herhangi birini tekrar oynamak isteen olursa emulator ve rom konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Eskiden Atarimiz varken bilgisayar diye delirirdik. Şimdi bilgisayarda eski oyunları oynuyoz. ![]()
|
|
|
|
#64 |
|
geyiqer
|
heee Cadillac oynadık 3 kişi ve birinci oldum score olarak bitirdik oyunu
![]() her emu yu yükledim şua WE için olan hariç ve bir sürü ip buldum ![]() |
|
|
|
|
|
#65 |
|
DeAcKaN
|
ben street fighteri indirdim gerekenleri yaptim oynayabiliyorum ama mortal kombat 4ü de indirdim roms klasörüne zipli şekilde attim. ondan sonra mame32p gelince orda diğer 2 oyun var ama mortal kombat yok
ne yapmam gerekiyor??
|
|
|
#66 |
|
geyiqer
|
ya bende bunu çalışmöalarını yapıyorum
bakalım ne olcek
aşk lazım ben hayatın tuzağına aşkın uzağına düşmüş biriyim hayat boş bir çuval gibidir önemli olan onu içini neyle doldurduğundur bokla doldurursan kokar aşkla doldurursan yakar .... p.c: erkeğim beaeaaean "vermilionun isteği üzerine yazdım seni hiç kırarmıyım kardeşim..." |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Luke Skywalker
|
Alıntı:
WE dediğin ne oluyor ve şu IP leri bize de versen
|
|
|
|
|
#68 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
Ana bende onu istiyomm çok eski bi oyun yawww... bide bu msn'deki oyunların tam sürümlerini nerden buluruz bir bileniniz varmı.?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
geyiqer
|
Atari salonu annem görüyordu beniii evde camı çerçeveyi indiryordum devamlı kadıncağız beni bir raz orda oyalar sonrada uslu çoçuk olarak eve döner eetesi gün aynı olayı yeniden yaşardıkkk... heytt be kaldımı atari salonu mühessesiii artık piyasada eskisi kadar...
|
|
|
|
#72 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
kesin yaşmışsınızdır ama ben anlayamdaım bi trülü tüm yazıları okudum oyun da indridim öle bakıyorum ekrana... uyaynın laaa
|
|
|
|
|
#73 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
kesin yaşmışsınızdır ama ben anlayamdaım bi trülü tüm yazıları okudum oyun da indridim öle bakıyorum ekrana... uyaynın laaa
|
|
|
|
|
#76 |
|
geyiqer
|
başardım
aşk lazım ben hayatın tuzağına aşkın uzağına düşmüş biriyim hayat boş bir çuval gibidir önemli olan onu içini neyle doldurduğundur bokla doldurursan kokar aşkla doldurursan yakar .... p.c: erkeğim beaeaaean "vermilionun isteği üzerine yazdım seni hiç kırarmıyım kardeşim..." |
|
|
|
|
|
#77 |
|
eki eki
Yer: cantor set
|
süper yaa manyak
dostum allah razı olsun