![]() |
|
|||||||
| Oyun Geyiqs aksiyon, fps, strateji, konsol... |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
|
|
#42 |
|
Elmacocuk
Yer: istanbul (inatla)
|
mortal combat sevmezdim
street fighters we garip bi sekilde Sagat'la Vega favorilerimdi
|
|
|
|
|
#44 |
|
Bio Got Fingered
|
hayatım boyunca dalsımı örnek aldım kendime o ağırbaşlı kişiliğiyle gönlüme taht kurmuştu
|
|
|
|
#45 |
|
RedbuLL + Vodka
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
geyiq jr.
|
Alıntı:
bak darktimes kaçkere söledim yukarıda linkini de verdim herkez okusun diye başlıyor ordan mame bios paketini indir ve senin roms klasörünün içine aç açtığın dosyalar zipli kalsın |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
geyiq jr.
|
1.mame32plus
http://www3.emu-zone.org/host/mamep...-0.89u6-bin.exe bunu indir ve herangi bir klasöre aç c ye açarsan iyi olur bunun içinden roms diye bir klasör açılacak aşağıdan indireceğin zipli dosyayı al ve roms klasörüne aç ve açılan dosyalar zipli bişekilde kalsın http://www.aterici.com/indiriliyor....em=indir&id=169 sıra oyunda oda street figter olsun onuda burdan indir ve zipli bi şekilde roms klasörünün içine koy (burdan istediğiniz her oyunu indirip roms klasörüne zipli olarak koyun ve mameyi çalıştıp f5 e basın oyun yanda çıkar) http://www.emuasylum.com/index.php?...m=MAME&letter=S burda streeet fighter(world) u indir 1 mb olanı ve açmadan zipli bişekilde bunuda roms klasörünün içine koy daha sonra mame yi çalıştır(mame32p) ve soldaki listeden availableye birkere tıkla ve sonra f5 tuşuna bas biraz bekle sol tarafta street fighter çıkacak ikikere tıkla gelen ilk ekranda klavyeden o ve k tuşlarına bas yani ok yaz sonra entere bas ve oyun açıldı 5 ile credi at ve 1 ile başla iyi eğlenceler.... bakın yukarıda üç tane link var biri mame32plus biri mame bios paket biride street fighter oyunu.. birinci linkten mameyyi indirin kurun ikinci linkten bios paketi indirin ve mameyi kurduğunuzda açılan roms klasörünün içine koyun ve orda açın açılan zipli dosyalar zipli şekilde kalsın daha sonra oyunu indirin ve roms zipli olarak klasörüne koyun gerisi üste yazıyor |
|
|
|
|
|
#48 |
|
geyiqer
|
anladım fakat http://www.aterici.com/indiriliyor....em=indir&id=169 bu linki açamıyorum
![]()
|
|
|
#49 | |
|
geyiq jr.
|
Alıntı:
http://www.aterici.com/indiriliyor.a...m=indir&id=169 al burdan indir indirdiğin zip i roms klasörüne koy ve orda aç 6-7 tane daha zipli klasör çıkıcak onları açma öyle kalsın.. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
geyiqer
|
ok oyunu da roms klasörüne koyacağız değil mi ?
|
|
|
#51 |
|
geyiqer
|
olmadı yine attım yüklediğim zipli dosyayı roms un içine oyun da zaten o roms taydı ama yine olmadı offffff
|
|
|
#52 |
|
geyiq jr.
|
vallaha biyerlerde bi yanlışlık yapıyosun heralde msn nen varsa ver yardımcı layım istersen
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
geyiq jr.
|
darktimes i lighttimes e kavuşturduk yehooooo
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
geyiqer
|
Hepsini iyi güzel yaptık ta acaba nasıl bomba atıcam ? metl slug ta 1. konsoldan ?
|
|
|
#55 |
|
Luke Skywalker
|
Foruma ne zamandır takılmıyodum ama bu başlığı görünce cevap yazma isteği duydum. Öncelikle romlar için bir site vereceğim. www.rom-world.com Bu sitede gereken tüm oyunları bulabilirsiniz.
Şimdi de Mame oyunlarını internetten arkadaşlarınızla nasıl oynayabileceğinizi anlatcam. Öncelikle bu linkden Mame32k yı çekin: http://www.oyunturka.com/mame32-067-414-ka09.php Sonra mame32k yı mame plus ın içine yani mamep klasörünün içine kurun. Şimdi yapmanız gereken mame plus yani mamep içindeki roms klasöründeki tüm romları mame32k içindeki roms klasörüne kopyalamak. Sonra mame32 k yı çalıştırıyoruz. Orda oyunlarımızı görecez zaten. Sonra da File menüsünden Play Network Game seçiyoruz. Kaillera da sorun olduğu için serverlerin direk IP lerini bulmanız gerek. Ben bir kaç tane IP buldum. Son olarak onları verecem. Şimdi SS de kırmızı siyah nokta ile gösterlen yere bastığınızda daha önce girmiş olduğunuz serverlerin listesi gelecek. Siz daha önce net üzerinden oynamadıysanız tabiki burası boş olarak. IP girmek içinde SS de IP yazan yere basıp vereceğim IP leri girin. Serverlerde genellikle Türk bulursunuz. Baya bi Türk ü bu IP lere çektim çünkü. Neyse IP ler bunlar: 217.160.140.85:27888 80.190.247.218:27888 213.202.245.121:27888 212.124.78.125:27888 213.92.118.50:27888 ![]() Son olarak bir kaç oyun önerisi yapacam. - Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes İndir - Marvel Super Heroes vs Street Fighter indir - Cadillacs and Dinasaurs (Namı diğer Mustapha) indir - Sunset Riders (Kow boy oyunu) indir - Captain Comando indir - Street Hoop indir - 1944 Loop Master indir - Snow Bross 2: Otenki Paradise indir Metal Slug, Streef Fighter ve Mortal Kombat serisini saymaya gerek duymuyorum bile. Eğer ilgilenen varsa Captain Tsubasa nın tüm serilerinin nası oynanabileceğii anlatabilirm. (Tabi ne zaman girerim foruma bi daha Allah bilir onu ya)
|
|
|
|
#56 | |
|
Luke Skywalker
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#57 |
|
geyiqer
|
Jedayyy ben kurdum ilk bunu : MAME32 Plus!
sonrada bunu kurdum : MAME32k sonra MAME32 Plus! bunu unzip ettim sonrada bunu MAME32k dediğin gibi mamep klasorüne kopyaladım ( MAME32 Plus! bunu niye kuruyoruz "k" sürümü varken anlamış değilim ) şimdide rom yükleyip "k" versiyonundaki roms klasorüne kopyalayıp dediğin gibi internet de oynama aşamasına gelcem şimdi yükleniyor "Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes" ... Acep Metal Slug filande oynanır mı multi ama kesin bi hata çıkar şimdi çalışmaz oyunlar ![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
|
geyiqer
|
ben demiştim bi hata çıkar diye ok a bas diyor ama klavyedeki her tuşa bastım ama geçmedi hem control ayarlarıda yok :-|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
geyiqer
|
217.160.140.85:27888
80.190.247.218:27888 213.202.245.121:27888 212.124.78.125:27888 213.92.118.50:27888 bunları ekledim max 10 kişi var bunlarda heralde gece diye ![]() singleplayer oynanmıyomuş ondan ok a tıklanmıyormuş multi girince direk oyuna girdi süper windowsed nasıl oynanırki bu büyük ekran kötü gözüküyor ![]() ----------------------------- mame32k064 bu versiyon dan indircekmişiz herkezde bu varmış :vuur1 http://www.anti3d.com/dl/mame32k0.64en.zip ------------------------------ benle oynayacak biri yok mu yaff ![]() neyse ben rom ları sömüreyim ![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
geyiqer
|
editleye editleye bi hal oldum yoruldum
![]() metal slug X ve Street Hoop bunlar audit yaparken fail veriyor :-| |
|