![]() |
|
|
#121 |
|
Tanrının Televizyonuyuz!
|
diez lvl 49 mage 42 warrior 39 assasian
Nickler hepsinin freezemage, freezewarrior gibi bütün charlarım böyle tanırsınız
|
|
|
|
|
#122 |
|
BamBoocha
|
lam ben beramustayım orda yok adam
|
|
|
#123 |
|
geyiqer
|
ezdi valla |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Huh?
|
Alıntı:
kardeş şimdi gel sana item göstereyim +7/12 hp full complete botlar +8 crimson da var +7 lycoan staff +7 elixir Elementall pendant Crystall ring ROM ve cabası ki gerçi lycoan staff yeter 2.5 milyar teklif geldi vermedim
|
|
|
|
|
#125 |
|
Huh?
|
Normal oyunun videosu değil sanırım diez server ında oynuolar ve clan ismi Blood
knight tan sıkıldığım zamana denk geldi bu video adamlar cz de neler başarıo bide siz izleyin istedim knight oynayıp cz ye gidenler bilir http://rapidshare.de/files/2835674/greats_hits_blood_0001.rar.html
|
|
|
|
#126 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
izlemiştim bunu adamlar aoe ile dark mare kesiyorlar büyücüleri staffle adam öldürüyor :lol
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#127 |
|
?
|
mk kınaytın oynayanında o oyuna kıl oluyom oynayanada
|
|
|
#128 | |
|
Huh?
|
Alıntı:
ya staff la bende öldürüomda adamlar mesela priest birine debuff atarken arkadaşının kanı azalıo saniyesinde ona heal çekerken asasin dalıo ordan kaçmaya çalışırken diğeri gelio fln da dilan adamlar dehşet DM gerçektende müthiş ![]()
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Huh?
|
Alıntı:
nerden bu samimiyet direk küfüre başvurmuşuz? salak salak konuşma yol al
|
|
|
|
|
#130 |
|
geyiqer
|
knight online demeyin bana kusasım geliyor o kdr iğrenç bi oyuna
![]() |
|
|
|
|
|
#131 |
|
.
|
Dün Bi Arkadaş Oynuyordu, Oturdum İzledim. Grafik oLarak uo'dan Kat Kat Güzel..
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
BamBoocha
|
bende daggerla worm keserım ne var
|
|
|
#134 | |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
Alıntı:
bu arada craig hangi serverdasın ben xigenon 1 de 52 rogue um var,bu aralar pek oynamıyorum ama olsun....
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Huh?
|
ben ares te 61 lvl mage im bende oynamıomda savaşa giriom bi tek.
lycaon staff ım vede 130 m param var paramı sadece buff scrollara harcıom savaştan sonra baktım 10 veya 20 dk fln kaldıysa bi cz yapıp öyle çıkıom .
|
|
|
|
#136 |
|
geyiqer
|
Knight Online rezil ötesi bir oyun
![]() |
|
|
|
|
|
#137 |
|
BamBoocha
|
ya eger aynı movıe den bahsedıyorsak ordakı ılke sarkı cok gusel
|
|
|
#138 |
|
Benıd
|
arkadaşlar Moradon şehrinden bıktım eslant yada colony şehirlerine nasıl girebilirim ?
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Bio Got Fingered
|
m otobüsle trenle uçakla atla da gidenbilirsn ama öbür şehirde aynı. hayat yok mk istanbula gitmek gerek m
|
|
|
|
#140 |
|
Benıd
|
ya çok gerekli lütfen ciddi cevap verin
|
|
|