![]() |
|
|
#41 | |
|
depremsiyonlardayım
Yer: modemin diğer ucundan
|
Alıntı:
30yaşına geldiğinizde aynı müziği dinliceğinizimi sanıyorsunuz?
You don’t fool me - those pretty eyes That sexy smile - you don’t fool me You don’t rule me - you’re no surprise You’re telling lies - you don’t fool me Mmm, mama said be careful of that girl Mama said you know that she’s no good Mama said be cool, don’t you be no fool Yup bup ba ba ba ba da da da dah! You don’t fool me You don’t fool me, you don’t fool me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
geyiqsqer
Yer: elması
|
evet hepsini dinledim ben hatta sana daha fazla isimde verebilirim ama uzatamicam çünkü baymaya başladı artı dinledikçe iyinin iyisini bulursun bende anamın karnından heavy metal dinleyerek çıkmadım tabikinde ama şu varki rock metal herne haltsa dinledikçe daha fazlasını istediğiniz bi müzik tarzı ve sonun da kendini bulduğun bi nokta vardırki ozaman linkin park çocuk oyuncağı gelir sana
You can't expect to see him and survive You'll swallow his tongue of thorns His mouth, dripping with flies In his glorious kingdom of fire But I believe he wept I will make them all lie down Down where hope lies dying With lust, you're kicking mankind to death We live and die without hope You tramp us down in a river of death As I stand here now, my heart is black I don't want to die a lonely man This is a weary hour This is a weary hour The Cry Of Mankind |
|
|
|
|
|
#43 |
|
geyiqer
|
benim asıl söylemek istediğim olay şu
tamam linkin park ı cok sevebilirsin bazıları için cok ağır olabilir benim için cok hafiftir bunu geçtim bu işe yıllarını vermiş hayatını adamış adamlar dururken daha yeni sayabileceğimiz linkin park' ı gel sen en büyük rock grubu yap ki rock olduğuda tartışılır neyse linkin park en cok sevdiğin grup olabilir ama sevmesen bile dier büyük gruplara saygı duymalısın he eğer sen bu konuyu açan arkadaş gibi cıkıp en iyi rock grubu linkin parktır dersen ben bunu söyleyen kişinin rock adına hiçbişey bilmediğini rahatça söyleyebilirim yine tekrarlıyorum ne kadar seversen sev senin için 1 numara olsun ama en büyük yada iyi diyemessin en büyükler olarak değerlendirirsek ac/dc, black sabbath, dio gibi müziğe katkısı tartışılmaz gruplar arasında linkin park sıfır kalır
|
|
|
|
#44 | |
|
depremsiyonlardayım
|
Alıntı:
![]()
You don’t fool me - those pretty eyes That sexy smile - you don’t fool me You don’t rule me - you’re no surprise You’re telling lies - you don’t fool me Mmm, mama said be careful of that girl Mama said you know that she’s no good Mama said be cool, don’t you be no fool Yup bup ba ba ba ba da da da dah! You don’t fool me You don’t fool me, you don’t fool me
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
nerevarine
Yer: Yer: Yer: Yer: Yer: Yer: Yer okadarda yemez.
|
Olamaaz Nasil Böyle Bir Soruya Metallica Dan Başka Bir Cevap Verebilirsiniz... Bu çok Vahim Bir Durum..
Metallica şimdiye Kadar 90000000 üzerinde Albüm Satmiş, Dünya üzerindeki Gelmiş-geçmiş En Büyük Rock Grubudur...
|
|
|
#46 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
onlardan önceki 70 lerin rock grupları olmasaydı metallica die bi grup olcakmıydı peki
|
|
|
|
|
#47 |
|
nerevarine
|
daha önceki sayfalarda yazdıkların mı onlar?
en yakın zmanda edinip dinlemeye çalışacağım...
|
|
|
#48 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
tunca katiliyorum cok mantikli seyler yazmis.benim favori grubum linkinparktIr ama en büyük rock grubu diyemem aslinda boyle bi tanimlama bile yapamam.rock tarihine bakinca en rockIn gelisiminde en onemli rol oynayanlar en büyüklerdir.dierleri onlarin mirasindan pay alio diebilirim kendi adima.
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
Alıntı:
her grubun ya da her sanatçının örnek aldığı bir sanatçı vardır. Yalnız örnek almakla ,taklit etmek arasında çok büyük fark vardır. Metallica taklitten yola çıkmamıştır.Tıpkı Black Sabbath veya Manowar gibi.. Onlar kendilerini "Metallica" olarak ifade ettiler.Benim çok sevdiğim bir grup olmamakla beraber ,hayran kitlesine ve yaptığı müziğe saygım vardır. Tribute gruplar neden satmazlar? Çünkü baştan ticari kaygıları yoktur.Sadece taklit için çıkarlar. Küçük kasabalarda ve şehirlerde sahne alırlar.Sadece, o halkın göremeyeceği grupları taklit ederek halkın hevesini geçirmeye çalışırlar.. Asıllarını yaşatma çabalarını takdir ederim. Ülkemizde çok güzel rock müzik organizasyonları yapılıyor.Biz bu bakımdan şanslı bir ülke sayılırız. Eğer soru En iyi rock grubu değilde En iyi rock sanatçısı kim diye sorulacak olsaydı bu soru çok daha zor bir soru olurdu.Çünkü çoğu grup tek sanatçının hayaliyle oluşmuştur.Büyüklük yürektedir.Bence bu işi yüreği ile yapan her sanatçı büyük sanatçıdır.Başarılı olup olmadığı ise sadece topluma ne verdiği ve ne toplumun ne aldığı ile ölçülür. 70 lerde ortaya çıkan SOL devrimini arkasına alan rock grupları senelerce hit oldular.. O senelerde mainstream olmak için değil rock müzik için rock yapıyorlardı. (birde şöyle bir örnek vermek isterim, o yılların punk grupları ile şimdikileri mukayese ederseniz,ticari müzik nedir daha iyi anlarsınız) Savaşa hayır,kavgalara,yasaya ,sisteme ,üst uygarlığa alttan sesleniş(underground) senelerce metal müziğin vazgeçilmez öğeleri oldu. En gerçekçi müziklerden biridir.Saolasın ROCK diyorum..
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
LET THE METAL REIGN!!...
|
Linkin Park
|
|
|
|
#51 |
|
nerevarine
|
Metallica ile ilgili çekilmiş ödüllü bir belgesel var 'SOME KIND OF MONSTER' diye, anlatımını çok başarılı bulmadım, sadece son albümlerinin nasıl ortaya çıktığı ile ilgiliydi, çok azda eski zamanlardan bahsediyordu, oysa ki ben daha çok bir Metallica tarihçesi bekliyordum.. neyse o belgeselde metallica grubunun şu özelliğini hayranlıkla izledim; adamlar müzüği çok seviyorlar ve biz sadece müzik için bu işin içindeyiz diyorlar... grubun solisti james hetfield ile baterist lars ulrich in bu grubu kuran iki kişi olduklarını öğrendim ve çok yakın dost olan bu iki insan daha sonra birbirleriyle bir çatışma içerisine girmişler ancak grubu hiçbirzaman dağıtmamışlar, kavga ediyorlar,tartışıyorlar ama birbirlerini hiç bırakmıyorlar... hepsinin düzenli birer aileleri ve çocukları var. inanılmaz alçak gönüllü insanlar, kaprisli değiller.. bunu görünce çok şaşırdım ve hayranlığım bir kat daha arttı.
|
|
|
#52 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
işte bu bana pek inandırıcı gelmedi son yıllardaki yaptıkları işlere bakınca...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rakı on the Rocks
|
yazdığım hayvan gibi cevap uçtu a.k.
kısaca tekrar geçicem, puffs, Arkadaşlar, yaş tezek anca duman yapar. bi dio, bi black sabbath, bi aerosmith, bi rolling stones, bi udo, bi iron maiden, bi pink floyd, bi rem, bi deep purple, bi metallica, bi gnr, bi pantera, bi slayer, bi marduk, bi anathema, bi my dying bride, bi sex pistols, bi venom, bi anthrax, bi deicide, bi cannibal corpse, bi sepultura, bi bon jovi, bi bi bi... bunlarda saf rock diil, ama türevleri. aralarında direk rock olanlarda var, metal olanlarda, punk olanlarda, ama hepsi rock ve türevi. eğer siz bu listeye birde linkin park ekleyip, onu bu grupların üzerinde yazarsanız, ve en büyük rock grubu olarak iddialı bir şekilde lanse ederseniz, o zaman durun derim arkadaş. ıslak tezek sadece duman yapar. bırakın, tezek bi kurusun, bi duraklasın, bakalım 15 sene sonra hatırlanıp bu listeye adını yazdırmaya hak kazanacak mı? He siz öyle bi liste yaparsınız ki, günümüzün en gözde grupları diye, içine green day, linkin park, soad, zırt zibil koyarsınız ve ben bunu beğeniyorum dersiniz, bende size haklısınız derim. yoksa bende ali gibi size yüklenirim ancak.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
depremsiyonlardayım
|
Alıntı:
ilginç.
|
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
eywallaah işte benim annatmak istediimin bi farklı versionu
|
|
|
|
|
#56 | |
|
depremsiyonlardayım
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
51 de olsa farketmez
|
|
|
|
|
#58 |
|
geyiqer
|
en iyi rock grubu linkin parktır katılıorum..
|
|
|
#59 |
|
geyiqer
|
evet bende nickimi LiNKiN_PaRK_boY_CoReY yapcam
![]()
|
|
|
|
#60 |
|
jenna loves zafer?
Yer: tristram
|
hAdi BiRaZzZdA BoY_BaNdLeRdEn BaHsEdELiM???
|