![]() |
|
|
#81 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
kes lan bidi bidi cevap verme abiye.almam soulfly bileti opeth bileti
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
error...
|
karışık müzik dinleyen nası giyinmeli
![]()
|
|
|
#83 |
|
gudik
|
sie len ben beleş bilet bile bulurum pehh
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Knight of the Black Rose
|
bul o zaman
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Jedi Knight
Yer: FRP'cileri Koruma ve Kollama Derneinden...
|
normalde kumaş pantalon ve ebüş übüş renkli gömleklerle kösele giyyerim ama metalciyim ...
bence birbirimizi bütünlüos ![]()
www.ortamokuzu.com >> Bozuk para lazım mı?... Yorgun insan Güncesi ![]() Gods of war i call you, my sword is by my side. I seek a life of honor, free from all false pride. I will crack the whip with a bold Mighty hail. Cover me with death if i should ever fail. GLORY, MAJESTY, UNITY HAIL, HAIL, HAIL... |
|
|
|
|
|
#87 |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
Gothic metal dinlerken orta çağ zırhı,opera ve klasik müzik dinlerken smokin veya frak giyerim ben
![]() Ne garip insanım ben yaa... Hem rock,hem metal hem de klasik müzük dinniyom. Şu koca geyiq ahalisinde benden başka opera dinleyen var mıdır ajaba ![]() |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Knight of the Black Rose
|
noolacak ha noolacak
sdgkdj_fklodjmb |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
maki
Yer: Uzakbati
|
Alıntı:
var, bazen terapi niyetine dinliyorum ![]()
|
|
|
|
|
#90 |
|
Jedi Knight
|
bende dinliorum bi çok kez para feripte opera ve baleye gitmişimdir ...
www.ortamokuzu.com >> Bozuk para lazım mı?... Yorgun insan Güncesi ![]() Gods of war i call you, my sword is by my side. I seek a life of honor, free from all false pride. I will crack the whip with a bold Mighty hail. Cover me with death if i should ever fail. GLORY, MAJESTY, UNITY HAIL, HAIL, HAIL... |
|
|
|
|
|
#91 |
|
AbsolutJackass
Yer: teee uzak bir yer
|
![]() |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
Alıntı:
cosar ruhumda, duyarim sönmez o aski, baleli ask dolu, müzikli oyunlar, uvertür, trio, düetto, korolar, saraydan kiz kaçirma, ölmez la traviata... opera, opera, carmen, aida, opera, opera, bu gece operalarda, tosca, figaro, fidelio var, coskun aryalar,.... lay lay lay, (opera,...) carmen, aida, opera, opera, bu gece operalarda, tosca, figaro, fidelio var, coskun aryalar, iste opera, kalplerde puccini, mozart, rossini, verdi'nin ölmez eseri, baleli ask dolu, müzikli oyunlar, uvertür, trio, düetto, korolar, saraydan kiz kaçirma, ölmez la traviata... ölmez asla!
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Jedi Knight
|
dkhfbsadfsdfdsfsdyg9sdrfhasıufhsadıouhgısğdguasgfs adf a a fdaDFA ....
du öldüm ya !! ![]()
|
|
|
|
|
#94 |
|
5' e bas
Yer: ^^broadway^^
|
tarz çatışmalarına bir örnek...
-aa gaye ne iş kapkara makyaj satanist ayinimi vardı gece?çektinmi yoksa? -yok canıım tarzım bundan sonra böyle karışmayın -zuhaha bumu tarzın korkarım lan ben senin yanında gezemem yap pembe makyajını otur ne bu böyle..fazla abartmışsın -sanane kardeşim alla alla...(karşındaki alişan fanıysa) |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Jedi Knight
|
siyah makyaj mı ? satanist misin kızım
![]()
|
|
|
|
|
#97 |
|
ateşle yaklaşma
Yer: google earth
|
![]()
|
|
|
|
#98 |
|
AbsolutJackass
Yer: teee uzak bir yer
|
satanistim diyemiyor da başkalarına suç buluyor
![]() |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Manic
|
Aman, nedense bana da böle çekmişler gibi giyinemeye utanmıyomusun diyen çok olmuştu.
hatırladım şimdi...
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Konu Saçmaları | |
|
|