![]() |
|
|
#1 |
|
Badse¢tor
|
1. sindende haberi olmayanlar için iki linkide veriyorum..
Mangır 2002 yılında gitarda Çağlar davulda Gökhan tarafından kuruldu.Grup başlangıçta nu-metal ve hardcore coverları yapıp. Eskişehir'de bir çok konserde adını duyurdu. 2003'ün sonlarına doğru Erkan(udi ile birlikte grubun aklındaki tarz yavaş yavaş oturmaya başladı. Ölçülü ve makamlı kalıplarıyla beste çalışmalarına giren gruba dj dahil olduktan sonra parçalarına altyapı ve scratch,eklendi. Bazı grup elemanları değiştikten sonra grup tekrar studyo çalışmalarına başladı. Şu anda hazır olan besteleri için kayda girecek.Bu bestelerinde kanun, ud, keman, darbuka ek olarak ta scratch ve altyapılar yer alıyor. mangır - ağıt http://www.mangir.org/mp3/mangir_agit.mp3 mangır - yeter ( son beste) http://www.mangir.org/mp3/mangir_yeter.mp3
öyle apansız kala kaldım. Ben kötüyüm, Erdem kimin adı? Bir bıçakla rüzgar sokarım içime, sonra iyileşiceğimi söylerim. Cam kırıklarının üzerinde sevişmekten bıktım derim. Kendimi yakarak öğrenirim. Siyah ama sıcak öğrenirim. Dilsizim. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
geyiqer
Yer: EsKi(bİr)ŞeHiRrR
|
aaa ağıt süper.... dinlemesi gerekliii ii çünkü..ben çilekeş in fan sayfasında rastlamıştım mangıra ilk kez orda duydum hatta isimlerini eskişehirde okuduğum için de ilgilendim acık..açıkçası ağıt ı ilk dinliyeceğim zaman boş dinledim önyargıyla seviceğimi sanmıyordum çünkü...ama bi dinledim üstüne bi daha bi daha ...başarılar diliyorum istedikleri gibi olur umarım herşey...sahnede alıyorlar ama dinleme fırstı bulamadım henüz çünkü ne zaman nerdeler pek bilgim omuyor..ama canlıda dinlemek isterim doğrusu...
|
|
|
#3 |
|
geyiqer
|
scratch nedir ya enstrümanmı
|
|
|
|
#4 |
|
Dark past lies cold...
|
Ulan siteye girmedik girmedik girdik gordugumuz seye bak..orda pink floyd Turkiye de diye topic var lütfeden yok.burda eskisehirli mangir hakkinda yorumlar...YIh be..
|
|
|
|
#5 |
|
Badse¢tor
|
orda bahsedilen şey turntable, o sitedeki biografiyi pastladım buraya. O biografiyi yazan arkadaşı bulup, gözlerinde öpücem..
öyle apansız kala kaldım. Ben kötüyüm, Erdem kimin adı? Bir bıçakla rüzgar sokarım içime, sonra iyileşiceğimi söylerim. Cam kırıklarının üzerinde sevişmekten bıktım derim. Kendimi yakarak öğrenirim. Siyah ama sıcak öğrenirim. Dilsizim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
geyiqer
|
ewt benim yerimede öp bi zahmet
scratch in ne olduunu biliorum ama cok kötü yazılmış
|