![]() |
|
|
#1 |
|
geyiqer
|
Ya arkadaşlar bi el atın. 2004 ün yazında radyolarda çalmaya başlayan bir şarkı vardı. Ama ben çok sevdiğim halde ne adını ne de sanatçısının adını alamamıştım. Benim çok hoşuma gittiydi ama fazla da popüler olmadı. Dün radyoda yine çıktı bu sefer anonsu kaçırdım. Bir kaç sözcüğü var elimde lyric aramaktan gına geldi. Umarım size yabancı gelmez de diyiverirsiniz şarkının adını
.......... ......... But you can't slow down But you can't slow down ............... ............... I will be waiting when there is nothing left to say ........... ........... for the tempere of the love again (bu mısradan emin değilim) Biliom çok amelece bi istek oldu ama yardımlarınız için şimdiden çoooook saolun.
Zeka ; Eldeki verilerle Amaca ulaşmaktaki en kısa Yoldur ![]() Sevmek karşılıksızdır, sevdiğinden sevgi bile görmesen yinede sevmektir. Umulur ki o sevmeyi bilen kalpler bir gün karşılık bulur. Bulacaktır ! Kes,kopyala,yapıştır Ye,iç,zç Doğ,Yaşa,geber |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Peitho
Yer: okys(okyanus değil!!)
|
Ooaa, aaaa
Sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları taa başından yazılmıştır kalbimize. Ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde. Seni ilk kez görüyorum ama sanki bi' yerlerden hatırlıyorum.. Parlak bir ateşten çok sonra, arda kalan küller olsak da; heran ölmek için yaşasak kıyısında sarp bir uçurumun, uçmaya hazırım,inan, seninle.. Yorgun kanatlar, açılsa yeni yolculuklara. Uçmak ne güsel, tutunabilmek bulutlara.. Her şeye hazırım seninle.... |
|
|
|