![]() |
|
|
#61 |
|
Huh?
|
evet ama neden bende bilmiyom ne güzel konuşmuşum hele hele şu
![]()
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
çok acaip ortam!
|
saksofon calmaya ba$liycam seneye, benle ögrenecek, zaman zaman olm o nasi olucak lan $eklinde istiarelere girebilecegim bir babayigit ariyorum.
saksofon esprisi yapmayin ulan
|
|
|
#63 |
|
Jedi Knight
Yer: FRP'cileri Koruma ve Kollama Derneinden...
|
piano çalıodum soora klavyeci oldum grup teklifleri aldıımda acı bi gerçein farkına fardım ...
klavyem yok ![]()
www.ortamokuzu.com >> Bozuk para lazım mı?... Yorgun insan Güncesi ![]() Gods of war i call you, my sword is by my side. I seek a life of honor, free from all false pride. I will crack the whip with a bold Mighty hail. Cover me with death if i should ever fail. GLORY, MAJESTY, UNITY HAIL, HAIL, HAIL... |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
BerkBerkBerkBerkBerkBerk
|
Alıntı:
Ney demek hayatının tepeden tırnağa değişmesi demek, sonsuz sabır demek. Eğer geçici bir hevesse bir kere daha düşünmeni tavsiye ederim, çünkü bu sıradan bir çalgı değil, sırtına yüklediği yük büyük.
|
|
|
|
#65 |
|
hö?!
Yer: ah bi bilsem
|
nasıl yani özel güçleri mi var
![]() zaten başka bahara kaldı. sınavdan kaldım
|
|
|
|
|
#66 |
|
geyiqer
Yer: KAYSERİ
|
bende ney üflüyorum tavsiyede ederim ancak öle başlayıp geri bırakacaksan hiç başlama işin zorluğuna gelince kemandan daha zor sebeb ses çıkmıo direk uğraşman gerekio sonra ney eğitimine başlayınca türk müziği eğitimide almaya başlıosunki türk müziği bi o kadar daha zor ama niyetin ciddiyse durma kendine 1 ney yaptır bence
|
|
|
|
#67 |
|
karnıbahar beyinli
|
insan sesine en yakın enstürman olmasından ötürü ney çok güzeldir. ama bu kadar çelişkili bi durum içindeysen gel benim gibi bi org al
her ses var içinde ![]() bu arada keman daha zor, ikisini de denedim ![]()
|