![]() |
|
|
#41 |
|
๒คгış
|
Apocalyptica ft. Linda = Faraway
Yaaaa bu parça bende huzur uyandırıyo walla
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Androklos_brother
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#43 |
|
the legent
|
ben seviyom ama şu da var ki belli bişeyden sonra gıcırtı olarak hissediyom melodilerin tümünü...dişlerim kamaşıyo
|
|
|
#44 |
|
5' e bas
Yer: ^^broadway^^
|
bir gıcırtıdan ibaret olduğunu düşünmüyorum
ayrıca yalnızca gıcırtı olduğu düşünüp sevenlerde var bu gıcırtı banada zevk veriyo |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Peitho
Yer: okys(okyanus değil!!)
|
uzun süre sürekli dinleyemiyorum ben bu grubu
ders çalışırken iyi oluyo ![]()
Sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları taa başından yazılmıştır kalbimize. Ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde. Seni ilk kez görüyorum ama sanki bi' yerlerden hatırlıyorum.. Parlak bir ateşten çok sonra, arda kalan küller olsak da; heran ölmek için yaşasak kıyısında sarp bir uçurumun, uçmaya hazırım,inan, seninle.. Yorgun kanatlar, açılsa yeni yolculuklara. Uçmak ne güsel, tutunabilmek bulutlara.. Her şeye hazırım seninle.... |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
5' e bas
|
Alıntı:
relax oluyorum yoga gibi.. |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
depremsiyonlardayım
Yer: modemin diğer ucundan
|
apocalyptica iyidir ya,ailecek beğenerek dinliyoruz kendilerini
![]()
You don’t fool me - those pretty eyes That sexy smile - you don’t fool me You don’t rule me - you’re no surprise You’re telling lies - you don’t fool me Mmm, mama said be careful of that girl Mama said you know that she’s no good Mama said be cool, don’t you be no fool Yup bup ba ba ba ba da da da dah! You don’t fool me You don’t fool me, you don’t fool me
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
çok acaip ortam!
|
yarin apo konserine gidiyorum
![]()
|
|
|
#51 |
|
geyiqer ötesi
|
kamboçyada
![]()
|
|
|
#53 |
|
çok acaip ortam!
|
aponun bugün de varmi$ konseri
![]()
|
|
|
#54 |
|
Vampiria
Yer: The Gates of Moria
|
rock'n coke konserini kaçırdık ya bir daha ne zaman gelirler allah bilir buraya ya
ama path çok güzel ya özellikle sandra nasi feati çok güzel olmuş ![]()
|
|
|
#55 |
|
Peitho
Yer: okys(okyanus değil!!)
|
Apocalyptica Türkiye Turu!
Apocalyptica mayıs ayında ankara istanbul izmir ve eskişehirde birer konser veriyor. tarihler 25.05.06 TR - Eskisehir, 222 Park 26.05.06 TR - Ankara, Cankaya 27.05.06 TR - Izmir, Fuar 28.05.06 TR - Istanbul, Yeni Melek Kaynak : http://www.apocalyptica.com/tour/dates/index.php
Sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları taa başından yazılmıştır kalbimize. Ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde. Seni ilk kez görüyorum ama sanki bi' yerlerden hatırlıyorum.. Parlak bir ateşten çok sonra, arda kalan küller olsak da; heran ölmek için yaşasak kıyısında sarp bir uçurumun, uçmaya hazırım,inan, seninle.. Yorgun kanatlar, açılsa yeni yolculuklara. Uçmak ne güsel, tutunabilmek bulutlara.. Her şeye hazırım seninle.... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
Ya ben nedense Apocalyptica ile Republica'yı hep karıştırıyom...
Bi alakaları da yok ama. İşte ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Vampiria
Yer: The Gates of Moria
|
yaşasın izmire gelecekelrmiş
![]() ama buda opeth ve blind gibi iptal edilirse dağıtırım lan bu ülkeyi ![]()
|
|
|
#58 | |
|
5' e bas
|
Alıntı:
28 mayıs yeni melek gösteri ,bu sefer kaçırmayacağım. arkadaşlar geyik ahalisini toplayıp gitsek ![]() http://blog.thomasnesges.de/archives...ica-Video.html |
|
|
|
|