![]() |
|
|
#1 |
|
geyiq jr.
|
1.Albüm : Delikanlım
![]() Full Albümü İndir 1-delikanlım 2-sevdanın tadı 3-sana değer 4-çizilmemiş resim 5-çal oyna 6-hoşçakal 7-sevemedim ayrılığı 8-yanlız çiçek 9-zülüf 10-selam 2.Albüm : Dillere Destan ![]() Full Albümü İndir 1 - Vazgeçtim 2 - Vuracak 3 - Dillere Destan 4 - Gittin 5 - Havalım 6 - Arzular Arsız 7 - Anlamak İçin 8 - Bahtımın Karası 9 - Buz Kırağı 10 - Mühür Gozlum 3.Albüm : Aşkperest ![]() İlk 7 Şarkıyı İndir Son 6 Şarkıyı İndir - Aldat - Aşk Yok Olmaktır - Aşkperest - Dayan Yüreğim - Delikanlım - Dilli Balım - Durma Git - El Adamı - Gönül Çalamazsın - İlan-ı Aşk - Tesaduf Değil - Yar - Yarabbim 4.Albüm : Salla Dertlerini Gitsin ![]() İlk 6 Şarkıyı İndir Son 6 Şarkıyı İndir - Burası Muştur - Çalın Davulları - Geçti Dost Kervanı - Gel Ha Böyle - İçimdeki Nehir - Kim Anlar - Salla Gitsin Dertlerını - Sevdasına Düşmüşem - Sorma - Vursalar Ölmem - Yaktın Yandırdın - Yolumun İçinde 5.Albüm : Yıldız Tilbe - Gülüm ![]() İlk 5 Şarkıyı İndir Son 5 Şarkıyı İndir - Aşkın cezam mı - Yar yar - Parayla değil sırayla - Yalancı gönül - Aşk denen ölüm - Kara kuru birşeyim - Gülüm - Allan pullan - Bendim yanlış olan - Aşkın benden de öte 6.Albüm : Haberin Olsun ![]() Full Albümü İndir - Ummadığım Anda - Haberi Olsun - Aşk Laftan Anlamazki - Aşk Kazanacak - Zaten Aşığım - Vaktim Yok Unutmaya - Çok Zor - İnşallah - Sevmeyeceğim - Ne Diyem 7.Albüm : Yürü Anca Gidersin ![]() İlk 4 Şarkıyı İndir 5-8. Şarkıları İndir Son 4 Şarkıyı İndir • Paraçi • Emi • Yürü Anca Gidersin • Sana yok Yok • Yalan Mı? • Kolay Değil Ki • Çat Kapı • Anlat Bakalım • Ama Evlisin • Aşkın İçinde Aşk Var • Bende Kalmadı 8.Albüm : Yıldız'dan Türküler ![]() İlk 7 Şarkıyı İndir 8-14. Şarkıları İndir Son 6 Şarkıyı İndir • Sunam • Adanalı • Nasıl Yar Diyeyim • Karpuz Getir Yiyeyim • Bir Güzelin Aşığıyım • Yaylanın Çimenine Kuzu Yayılır • Geleceğin Yok • TepsiTepsi Fındıklar • Konma Bülbül Konma Nergis Dalına • Taze Karlar Yağmış Karın Üstüne • Şeker Oğlan • Gel Derdimi Dökem • Kime Kin Ettin De Giydin Alları • Ay Işığında • Karşı Köyden Davul Sesi Geliyor • Aramam Seni • Mecnunum Leylamı Gördüm • Çay Benim Çeşme Benim • Yar Ali Sendet Medet • Yard Nem Kaldı 9.Albüm : Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım ![]() Full Albümü İndir 1. Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım, 2. Değerini Bilmek Gerekir Aşkın, 3. Ne Var Ne Yoksun, 4. Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım, 5. Değerini Bilmek Gerekir Aşkın, 6. Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım. 10.Albüm : Papatya Baharı ![]() Full Albümü İndir 1-Kural Böyle 2-Sor 3-Papatya Baharı 4-Seni O Sanmıştım 5-Ha 6-Ayrılığın Yükü 7-Yar Yanına Geleceğim(Dance Vers.) 8-Aşkın Tek Sahibi Kendiymiş 9-Tamam Canım Aç Kapıyı 10-Ne Yapsam Seviyorum 11-Kararsız Esmer 12-Bir Benim Ol 13-Ey 14-Yar Yanına Geleceğim(Slow Vers.) 15-Kendimi Vermiyorum 16-Papatya Baharı (Remix) Şifre : http://rapidshare.de/files/3901858/_ifre.txt.html _ |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|