![]() |
|
|
#41 |
|
schiz[OFF]renic
|
rock 13-14 yaş arası poptan metale gecis evresidir.
*kuzenimin gorusu*
|
|
|
|
|
#42 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
ceza sagopa falan dinleyin bunlar super
yeaaaaaaaaaaaaaa dostum rap super rock in cani cehenneme ![]() rock bi gecis ewresi mi???senin kuzenin cok yasinda cok merak ettim ya...peki bu rock yapan gruplar ne durumda oluo???onlar aslinda metal dinlioda 13 14 yasindakiler icin mi rock yapimous?? ilginç!!! |
|
|
|
|
|
#43 |
|
you are it!
|
BULUĞ BİR NUMMARAA ovyea!
|
|
|
#44 |
|
Rakı on the Rocks
|
ben metalci değilimdir, sadece bir rock ve türevleri müzikleri sever kişiliğimdir. metalci olmak için bi metal atölyesinde demir dövmek falan gerekir, ama hastanelik etmeye gerekte yoktur, dövün yeter, ağız burun dağıtabilirsinizde ama...
|
|
|
|
|
#45 |
|
you are it!
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#46 |
|
satılık değiliz
|
metal dediğin souk , dokanınca insanı ürperten bi elementtir ki müzüğünden ne umuyosundur
*kişisel element uydurma falan değil ![]() hiphop sa insanı hip oturtup hop kaldıran, yerinde durdurmayan , hareketli müzik, görsel figürler, bol hatunlu,lüx otomobilli klipleriyle kanı kaynatan bi müyzik türüdür. *kişisel bi taraflı yaklaşım oks
|
|
|
#47 |
|
peni de derler
|
kültür mantarı gibim bişe mi bu metal kültürü
ayrıca kültür bakanı geldi aklıma birden |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
nokta
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
satılık değiliz
|
Alıntı:
tersi neresi ben çözemedim m
|
|
|
|
#50 |
|
geyiq jr.
|
hip hop porp rb tekno bu tür müzikleri dinlemek aptallık ve zevksizliktir.o tür müziklerde bir şarkıyı en fazla 1 ay dinleyebilirsin.ama rock ve metal şarkıları sonsuza kadar.örn metallica the cranberries nirvana slayer.... rock grupları asla ölmez ama rap hip hop pop hiç bir zaman hatırlanmaz sadece günün modası olarak kalır
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
geyiq jr.
|
katiliom kardeşşş... işte bu ya iii bi tanim ii bi aciklama.... ciddi ya rock metal olmesss... ayrica sole bi aciklama daa getirmek istiom... bence hippop nereye kadr yaaa... anlami çogunun gel bebegim şuraya gidelim gibi sacmaliklarr.... acikcasi ben hic bi mantik aciklama cikaramiommmm..... tamamen şahsi fikrm
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
Rock ve türevleri ile hiphop'u niçin kıyaslarlar anlamam.
Müzik evrenseldir.Dili dini ırkı yoktur.Şarkı hangi dilde olursa olsun.Ses sestir. Metal dinleyen metal seviyordur.Hİphop dinleyen hiphop seviyordur. Serseriliklede bi ilgisi yok.Müslümcü çok serseri gördüm.İnsan kendini ifade edebileceği müzik tarzını sever.Bu seçim kişinin kendisine kalmıştır. Pop dinleyen bir teenage büyüdükçe kendini pop müzikle ifade edememeye başlayabilir.Daha sonra yönelmeler değişir.Ülkemizde Rock ve hiphop türü yerleşmeye başladı.Benim tercihim daha karışık müzikler,jazz skala metal falan hatta arabesk soundlu etnik punk müzikler ![]() Yaa,kısacası ne dinlerseniz dinleyin.Ama başkasına karışmayın. MUSICİS A LİFE MUSIC İS A EVERYTHING
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
Alıntı:
+1 |