![]() |
|
|
#21 |
|
geyiqer
|
hoca bu tarz müzik olayında biraz cahilimde adamlar harbi uçmuş gibi gözüktü gözüme şimdi tavsiye üzerine gitmeyi düşünüyom biraz anlatın beni yalnız bırakmayın
aşk lazım ben hayatın tuzağına aşkın uzağına düşmüş biriyim hayat boş bir çuval gibidir önemli olan onu içini neyle doldurduğundur bokla doldurursan kokar aşkla doldurursan yakar .... p.c: erkeğim beaeaaean "vermilionun isteği üzerine yazdım seni hiç kırarmıyım kardeşim..." |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
geyiqer
|
valla sahne şovlarıylada tanınan bi gruptur marduk
alevli şovları vardır elde meşaleler felan bu arada konserde 18 yaş sınırı olmicakmış şu anki haberlere göre ama tabi bi black metal konserinde yaş sınırı olmaması ilginç
|
|
|
|
#23 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
su koyun kesme olayi falan bunlarda miydi yoksa mayhem weya baska bi grup muydu???
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
geyiqer
|
burzum yada mayhem in olablir bilemicem ama marduk icin duymadım öle bişi
|
|
|
|
#25 | |
|
BLACKUZZY
|
Alıntı:
bencede garip ama olmasın daha iyi tabiiki :thrasher: :thrasher: :thrasher: :thrasher: :thrasher: :thrasher:
Is there someone following you, Someone following you? Is there someone following you? Are you dreaming? Is someone taking your life from you, Taking your life from you? Is someone taking your life from you? Are you dying? Paranoia, Coming from within, Taking over, Symptoms of an everlasting... Phobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PRAY TO KREATOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR :thrasher: :thrasher: :thrasher: :thrasher: |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
geyiqer
|
nese yav olsun olmasın her türlü ordayıs...
biletleride şimdiden almak lazın hazır ucuzkene
|
|
|
|
#27 |
|
you are it!
|
Feuerengelde var ama
![]() ![]() ![]()
|