![]() |
|
|
#1 |
|
|
Acaip şaşkınım , dumurum , aynı zamanda da öfkemden deliriyorum.
Uzakdoğudaki bazı ülkelerde , $50-70 arası fiyatlarla hastanelerden doğmadan ölmüş ve ya kürtajla alınmış ceninleri yemek yapanlar ve yiyenler , hatta restaurantlarda sunanlar varmış. Buna dair 4-5 resim gördüm, inanılmaz iğrenç, foruma da koyasım gelmedi açıkçası, allah belanızı versin ya. Herbişeyin bokunu çıkaranlar bu uzakdoğulular zaten ya, hay allah belanızı vere ya, of... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hayvan Adam
|
baya eski bi "hoax" bu... inanma o fotolara fake onlar kaç sitede yazdı...
"I need breasts with brains. I don’t mean individual brains, obviously... I mean, not a brain each. You know, I like intelligent women, but you’ve got to draw the line somewhere... I think breast brains would be over-egging the woman pudding. " "When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said,'great, now we can see naked bottoms in the dark.' " |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BLACKUZZY
|
dünyanın boku çıktı bea abi yakında bizide yer bu herifler herkes zıvanadan çıktı moruk bunu önlemek imkansız
Is there someone following you, Someone following you? Is there someone following you? Are you dreaming? Is someone taking your life from you, Taking your life from you? Is someone taking your life from you? Are you dying? Paranoia, Coming from within, Taking over, Symptoms of an everlasting... Phobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PRAY TO KREATOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR :thrasher: :thrasher: :thrasher: :thrasher: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
geyiqer
|
Hayir o olay gercek, ben videosunu gordum. Ya videoyu gectim, gercek oldugunu biliyorum. 1 2 5 10.. ama 100 den fazla farkli foto gorseniz siz de inanirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
geyiqer
Yer: Andalucia
|
olamaz ya hiç duymamıştımmmm
hangi ülkelerde bu tam olarak hangi din hangi devlet kabul eder bunu ya alllah belanızı versin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
şehir efsanesi türden bi yalan olcak söölediim ama iki isim hatırlıorum
Tayland, Çin |
|
|
|
#7 |
|
geyiqer
Yer: Andalucia
|
abi ben bakamam onların video su veya resimlerine ölürümde bakmam allah belanızı versin :bgmad
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
JS
|
Bakılacak gibi değil ki zaten,bu kadarını tahmin edemiyodum.İnsan olan yapamaz bunu ya
|
|
|
#9 |
|
!_Cey Ay En Eks_!
Yer: Harikalar Diyarından :boo
|
sahte gibi duruo mu jander?_
|
|
|
#10 |
|
JS
|
Bence gerçek bunlar.Dünden beri bunun muabbetini yaptığım biçok kişi bunlar gibi onlarca resmin olduğunu söylediler.
|
|
|
#11 |
|
!_Cey Ay En Eks_!
Yer: Harikalar Diyarından :boo
|
bana da sahici durdu yani
|
|
|
#12 |
|
BerkBerkBerkBerkBerkBerk
|
benimkini yesinler
|
|
|
#13 |
|
Jedi Knight
Yer: FRP'cileri Koruma ve Kollama Derneinden...
|
ben de kılım abi onlara
sallandırajan bi kaçını eyfel kulesinde baq bi daha yapoıds*ğfslkbhfahgf ![]()
www.ortamokuzu.com >> Bozuk para lazım mı?... Yorgun insan Güncesi ![]() Gods of war i call you, my sword is by my side. I seek a life of honor, free from all false pride. I will crack the whip with a bold Mighty hail. Cover me with death if i should ever fail. GLORY, MAJESTY, UNITY HAIL, HAIL, HAIL... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
yok abi bu çinlileri hizaya getirmek için çok parlak bi fikrim var...topluca bi grup sex organizasyonu ayarlayalım çinli hatunlarla,bak nasıl gururları kırılıyor tüm çin ahalisinin...japonlar yaptı biz niye duralım...yaa yaa...ehuhuehuehuehuehuehu...
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Jedi Knight
|
Alıntı:
:idea: :batangel
www.ortamokuzu.com >> Bozuk para lazım mı?... Yorgun insan Güncesi ![]() Gods of war i call you, my sword is by my side. I seek a life of honor, free from all false pride. I will crack the whip with a bold Mighty hail. Cover me with death if i should ever fail. GLORY, MAJESTY, UNITY HAIL, HAIL, HAIL... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Banned
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Jedi Knight
|
Alıntı:
cosssssss ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Banned
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Jedi Knight
|
seninde zamannda coss etti galba ?
![]()
|
|
|
|
|
#20 |
|
Banned
|
yok bendeki ufak çapta kendi halinde bi reaktör...sürekli füzyon halinde...
![]() |
|
|
|