![]() |
|
|
#1 |
|
geyiqer
|
Tamamen gercek bir olay!!!!!!!!!!!!Yasanmis bir is basvuru hikâyesi
>Yeni Safak Gazetesi yazari Mustafa Ozel'in kosesine tasidigi,yasanmis cok >ilginc bir is basvurusu hikâyesi: >Alttaki isbasvuru formunu dolduran >Mehmet Tartar'in >basvuru formuna yazdigi cevaplar: > >1. Adiniz Soyadiniz: >Mehmet Tartar > >2.Yasiniz: >Yirmi sekiz. > >3) Sirketimizdeki hangi pozisyon icin Basvuruyorsunuz? >Mumkunse yatay bir pozisyon icin. Eger daha ciddi bir cevap istiyorsaniz, >ne is olsa yaparim. Sart one surebilecek durumda olsaydim, burada bu formu >dolduruyor olmazdim. > >4. Dusundugunuz ucret: >Aylik 5.000 YTL maas arti yillik kârdan yuzde 10 hisse! >Eger bu mumkun degilse, siz bir ucret Onerin, ben size evet yahut hayir >derim. >5. Egitiminiz? >Idare eder > >6. Son isiniz. >Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak. > >7. Son ucretiniz: >Hak ettigimin cok altinda. > >8. Onemli basarilariniz: >Arakladigim kalemlerden muhtesem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum. > >9. Isten ayrilma sebebiniz: >Bkz. Cevap 6. > >10. Size ulasabilecegimiz saatler: >Banka atm'si gibiyim: 7/24. > >11. Calismak istediginiz saatler: >Pazartesi, Sali ve Persembe 13.00-15.00 arasi. > >13. Simdiki isvereninizle gorusebilir miyiz? >Isverenim olsa burada olmazdim. > >14. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla tasimaniza engelMI? >Belli olmaz, ne tasidigima bagli. > >15. Otomobiliniz var mi? >Evet, ama soru yanlis sorulmus. "Calisir durumda bir otomobiliniz var mi?" >diye sorsaydiniz, >cevabim farkli olurdu. > >16. Daha once bir yarisma veya madalya kazandiniz mi? >Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. > >17. Sigara iciyor musunuz? >Otlanacak bir enayi bulabilirsem. > >18. Bes yil sonra ne yapmayi hayal ediyorsunuz? >Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adalari'nda yasamayi. >Bir yolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim. >19. Yukaridaki bilgilerin dogrulugunu taahhut ediyor musunuz? >Hayir, ama sIkiyorsa aksini iddia edin. > >20. Sizi bu basvuruyu yapmaya iten gercek sebep nedir? >Birbiriyle tutarlilik derecesini kestiremedigim iki cevabim var: >a) Insan sevgisi ve tuketicilerin iyi beslenmesine katkida bulunma arzum. >b) Girtlagima kadar borca batmis olmam.. > > >Sonuc: Mehmet Tartar ise alindi not:Alıntı |
|
|
|
|
|