![]() |
|
|
#1 |
|
Güç Geri Gelcek
|
Ankaralılar orta şiddette bir deprem sallandı
Ankara 4.9 ile sallandıAnkara'nın Çubuk ilçesinde orta şiddette bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 02.01'de merkez üssü Çubuk ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem, Ankara ve Çankırı'da hissedildi. Deprem nedeniyle Çubuk'ta bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, ilk belirlemelere göre, ölen ya da yaralanan olmadı.
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
yine hissedemedim..
|
|
|
#3 |
|
Elven Knight
Yer: Twilight Zone
|
Deprem olmaması için faylardaki gerginliği azaltmak adına bütün faylara bilimum anti-depresan basılmasını öneriyorum
|