geyiq.com  

Geri dön   geyiq.com > Ciddi Geyiq > Güncel Geyiq
Kayıt ol SSS Geyiqerler Takvim Forumu okunmuş say

Güncel Geyiq Türkiye Gündemi Üzerine Geyiq

Cevap

Konu Saçmaları
Old 18-10-2007, 04:01 PM   #1
yogi
nevi şahsıma münhasır

yogi's Avatar

Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
Default İstanbul İstanbul olalı! 0-1

Türkiye karşısında ilk galibiyetine Amanatidis’in golüyle ulaşan komşumuz, bu sonuçla Avrupa Şampiyonası Finalleri’ni garantiledi.
Malta deplasmanı kâbusa dönüştü. Beceriksiz, isteksiz oynayıp bir puanı zor kurtardık. Moldova önünde telafi ederiz diye düşündük. Ne alâ.. Bir başka futbol fakirine de iki puan verdik. Artık olmak ya da olmamak maçına kilitlendik. Ali Sami Yen’i dolduran binlerce taraftar gibi bizler de her şeyden önce Terim’in deyimi ile, “Etkili ve güzel futbol, bol pozisyon, gol..” bekledik.Aslında; Ay-Yıldızlı ekibimiz maça iyi de başladı. Özellikle sağdan Gökdeniz’in bindirmeleri ile rakibi abluka altına aldık. Ne yazık ki, bu rüzgar sadece on dakika ile sınırlı kaldı. Yunanlılar; katı savunma, disiplin ve taktik anlayıştan uzaklaşmadılar. Ekibimizi de çok iyi etüt etmişler. Eee, sen gidip de maçın son taktik idmanını adamların burnunun dibinde yaparsan, olacağı budur işte!
Davetiye çıkardık
Hani baskı dedik de, görüntüden ibaret idi. Koca ilk yarı boyunca karşı kaleye giden tek şutumuz yok. Kalecileri bir iki yan top dışında hayatının en rahat 45 dakikasını çıkardı desek yalan olmaz!. Bizim aksimize Yunanlılar gole yaklaşan taraftı. Hem de, 2-3 pasta kalemizde tam beş kez net pozsiyona girdiler. Gekas, Torosidis, Amanatidis ve Charisteas son vuruşlarda etkisiz kaldılar. Bu arada, Volkan’ın da hakkını verelim. 35’te Torosidis’in pozisyonunda gole izin vermedi.İkinci yarı yapılan oyuncu değişiklikleri, sahaya yansımadı. Tam aksine, takım olarak daha çok sahayı yanlamasına kullandık. Yunanlılar nerdeyse her üç dakikada bir Volkan’ı karşılarında gördüler. Çünkü, uzun paslarla topu savunmanın arkasına atıp macera aramadılar. Volkan 62’de Basinas’ın vuruşunda kalesinde devleşti. 79’uncu dakikada ise yıkıldık. İbrahim’ın ofsayt diye bıraktığı Amanatidis’in vuruşunda Volkan’ın yapacağı bir şey yoktu: 0-1. Bitime beş dakika kala Arda’nın vuruşu yan direkte patladı.Üst üste kaybedilen puanlardan ‘ders alma’ yerine anlamsız tartışmalar çekirgeyi bu kez sıçratmadı!. Bu sonuçla 2008’e katılmamız mucizelere kaldı.
Yardımcı hatası!
Tarihimizde Yunanistan’a ilk kez yenildiğimiz maçın hakemi olan Mejuta Gonzalez, iyi bir yönetim gösterdi. İspanyol hakem, aldatmalara kanmadı, faullerde doğru kararlar verdi. Ancak 79. dakikadaki Yunanistan golünde ofsaytı görmeyen yardımcısı Antonio Artero Gallardo maçın hatasını yaptı. Bu hata da sahadan mağlubiyetle ayrılmamıza yol açtı.
(ç)alıntıdır

Old 18-10-2007, 06:25 PM   #2
coşkun*
Super Moderator

coşkun*'s Avatar

Yer: İstanbul
Default Yanıt: İstanbul İstanbul olalı! 0-1

hatırlatmasan olmazdı dimi..

''ÇÜNKÜ O BİR... ÇOŞKUN ''
coşkun* is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2007, 11:17 PM   #3
yogi
nevi şahsıma münhasır

yogi's Avatar

Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
Default Yanıt: İstanbul İstanbul olalı! 0-1

olmazdı abi.. biraz vatan millet düşünelim.. milli takım elden gidio biz geyiq yapıoz..
Cevap

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Konu Saçmaları

Mesaj yazma kuralları
You may değil post new threads
You may değil post replies
You may değil post attachments
You may değil edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum ağacı

Zaman aralığı: GMT +2. Şu anda saat 06:03 PM.