![]() |
|
|
#1 | |
|
geyiqer
|
KAYNAK: http://www.harbiyeli.net/?q=node/58
artık işinize gelirse Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
oha çark etmişler
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
geyiqer
|
hayır çark etmediler.
Büyükanıt Paşa'nın 12 nisandaki basın toplantısını izleyin. Büyükanıt gibi biri (zeki, otoriter, akıllı, ne dediğini bilen) 15 gün içinde bu kadar zıt iki açıklamayı yapar mı sanıyorsunuz? biraz analiz yeteneği bunları anlar zaten. Son bildiri TSK'nın başı Büyükanıt paşanın onayı olmadanemekli olacağı kesin bir general ve yanındakiler tarafından gece yarısı yayınlamıştır. Ama Büyükanıt Paşa TSK bu saçmalıktan zarar görmesin diye yapabileceği şeyi yakında gizlice yapacaktır ve sorumluları temizleyecektir TSKdan emin olun. Kimse darbe olacak diye heveslenmesin.. yoksa kursağında kalır. Demokrasi tıkır tıkır işleyecek. Büyükanıt Paşayı az biraz tanıyosanız darbe yapmayacağını bilirsiniz zaten. Hayallere dalmayın fazla çok şaşkın uyanırsınız. Zaten onun için diil mi Tuncay Özkan Büyükanıt Paşa'nın 12 Nisan açıklamasından sonra gerekirse yeni ordu kurarız gibi pervasız bi laf etmiştir. herkes haddini bilsin.. yakında bilecek de zaten. |
|
|
|
|
#4 |
|
Yorulmuş
|
Çok şey abvr yazmak istediğim ama kaşama yazarım bakalım bugün 1 mayısta Tsk ya nasıl bir tepki gelecek. Orada olacağım geyiq haber ajansı adına
![]()
Kan akar ama aktığı yerden en son kan değil, can çıkar. Asalıoğlu, Hekimoğlu,Çakırcalı,Sarı Zeybek,Yörük Ali, Debreli Hasan, Aydınlı Cafer, Demirci Efe.Adnan Menderes, Ahmet Muhtar Merter,A.İpekçi,Ç.Emeç,A.Kaya,Y.Hayaloğlu,A.İlhan. "Yani benim güzel annem Alacaşafağında ülkemin Yıldız uçurmak varken Oturup yıldızlar içinde Kendi buruk kanımı içtim " |
|
|
|
|
#5 | |
|
Adımız Andımızdır
Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
|
Alıntı:
|
|
|
#6 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
noldu? pek hoşunuza gitmedi galiba bu açıklama.. hemen kaynağın gerçekliğini sorguluyorsunuz.. ama anlıyorum.. siz zannediyosunuz ki TSK homojen bi yapı. sadece tek ses var orda.. hayır. bu sitenin gerçekliğinden şüphe eden, "harbiye orduevi" halka ilişkilerini arar ve cevabını alır.. kolalıkla ulaşabilirsniz oraya. hatta site gerçek değilse ihbar etmiş bile olursunuz sizi tebrik ederler. Ama merak etmeyin bu soruyu sorduğunuza göre cevabı sizi üzecek ve şaşırtacaktır. Yaşar Büyükanıt'ın 12 Nisan açıklamasını okudunuz mu? zannetmiyorum. okumuş olsaydınız Büyükanıt Paşa gibi birinin 15 gün içinde 180 derece zıt açıklama yapmış olmasını zaten beklemezdiniz. Yapar diyorsanız, Büyükanıta hakaret etmiş olursunuz. Çünkü ancak kendini bilmez hafızası olmayan birinden o zıt açıklamalar ortaya çıkar ki Büyükanıt Paşa gibi deha sayılabilecek bir asker bunu kesinlikle yapmaz. Benim "heybeli" nickimde boşuna alınmış değil. Heybeli'de patrikhane haricinde önemli bir mekan var ki işte benim orayla önemli geçmişim var. Tabi orayı biliyorsanız. Boşa konuşmuyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
heybeli adasına gittim gezdim ama ne var ki orda başka
![]() |
|
|
|
|
#8 | |
|
Adımız Andımızdır
Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
|
Alıntı:
Bu nasıl bir harbiyeli sitesidir ki,TSK'nın açıklaması üzerine kurulmuştur,içinde başka bir yazı yoktur.Ayrıca ben TSK mensubu olmamama rağmen bu siteden hesap açıyorum.
|
|
|
#9 |
|
Adımız Andımızdır
|
Sitenin güvenilirliliği hakkında kendi düşücelerimi daha sonra yazacağım.
|
|
#10 | |
|
Adımız Andımızdır
|
Alıntı:
|
|
|
#11 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
önce sakin ol, relaks.. sinirlenmene gerek yok.. anlıyorum seni. kabullenemiyorsun böyle bir açıklamanın TSK'nın bir kısmından bile gelebileceğini. Uslubumda ne varmış? nerede terbiye sınırlarını bozmuşum? göstersene. Bana uslub dersi veren sen misin? iki aşağıda "vay anasını" diye başlayan sen mi kalkmış bana uslub dersi veriyorsun? daha fazla komik olmasan?? site hakkında merak ettiklerin varsa git siteyi kuranlara mail at sor .. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
ne güzel bi uslub bu.. "vay anasını" falan. forumun uslub polisine yakışıyor doğrusu kim kime daha iki yazışmadan sonra burda kartlarını taratıp yolluyor? sen herkese kimliğini taratıp yolluyor musun mesela.. bak başına iş açılır, burdaki gibi dayılanamazsın gerçek hayatta. rahat ol..keskin sirke küpüne zarar. sen benim boş konuştuğumu zannededur.. Önümüzdeki iki üç ay çok önemli.. herkes şaşıracak dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
geyiqer
|
herkese saygılar sevgiler
fazla uğrayamam artık bi şey yazılırsa neden cevap veremiyor denmesin |
|
|
|
|
#14 |
|
Adımız Andımızdır
|
YALAN VE DEZENFORMASYON HABER İSTEMİYORUM!
TSK'YI VE ONUN MENSUPLARINI İLGİLENDİREN AÇIKLAMALAR mil.tr UZANTILI SİTELERDEN VERİLİR. BÖYLE GAYRİ RESMİ SİTELERİN TSK MENSUPLARI ADINA AÇIKLAMA YAPMA HAKKI YOKTUR. KAMUOYUNA SAYGILARIMLA DUYURULUR.
|
|
#15 | |
|
Adımız Andımızdır
|
Alıntı:
Ayrıca Yaşar Paşa'ya fazla yağ çekme Türk Askeri yağdan pek hoşlanmaz.
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
Yer: İstanbul
|
Mevzu derin...
![]()
|
|
|
#17 |
|
geyiq jr.
|
Fethullah köpeğinin TSK'ya yönelik yıpratma faaliyetlerine inanmayın!
Nur cemaatinin internet üzerinden dezenformasyon faaliyeti yaptığını bilmiyor değiliz! ABD'nin kucağına oturup TSK'ya saldırmayı gorev edinen Fethullah, yeni internet siteleri acarak saldırılarına devam ediyor! CIA'den aldığı psikolojik harekat dersleriyle inanılmaz psikolojik savaş yontemleri kullanan Fettoş once TSK'da yolsuzluk yapılıyormuş gibi izlenim uyandırmak icin yolsuzluklarla ilgili bir internet sitesi kurdu, ardından milliyetci simgeler kullanarak kurşad isimli internet sitesiyle Buyukkanıt Paşa'ya karşı muthiş bir iftira ve yalan kampanyası yuruttu. Daha sonra denizcilersitesi isimli bir site acarak ve sitedeki iftiralarını Nokta Dergisi'nde haber yaparak TSK'ya karşı darbe iftiralarıyla dolu kampanyasına devam etti. Ordunun yumruğunu goren Fettoş son olarak harbiyelilerin ismini kullanarak alelacele bir internet sitesi actı ve "harbiyeli aldanmaz" şeklinde propaganda faaliyetine başladı! Bu sitenin acılma tarihi muhtıranın yayınlanmasından 2-3 gun sonradır. Sitede bolca Ataturk resimlerine ve ordu yanlısı goruşlere yer vererek kendisini maskeleyen Fethullahcılar sanki orduda bir emir-komuta sorunu varmış gibi izlenim oluşturma amacı icindeler. Daha once iftira attıkları Buyukanıt Paşa'ya bu sefer ovguler duzerek maske takmışlar ve "muhtıra ordunun tamamının goruşunu yansıtmaz" şeklinde yonlendirici bir mesaj vermeye calışmışlar! Her zaman olduğu gibi sitenin sunucusu Utah'ta! Fettoş'un taktiği basittir. Once iftira dolu bir internet sitesi acar ve inandırıcı olmak icin "dinci" dışında her kılığa girer. İnandırıcı olmak icin milliyetci gorunebilir, Ataturkcu gorunebilir veya solcu gorunebilir. Ardından kendine bağlı dinci basını harekete gecirerek ve bu siteyi kaynak gostererek muthiş bir iftira propagandası başlatır. İftiranın kaynağı olan internet sitesi kendisinin, iftirayı yayan basın da kendisinin...Komplo teorileriyle kafası bulanmış insanlar da maalesef gordukleri bu sıradışı dezenformasyon haberilerine inanma hatasına duşebilir. Bu Fettoş o kadar şerefli bir insan ki, TSK'ya saldırmak uğruna o nefret ettiği milliyetci kesimlere ait resim ve soylemleri kullanmaktan hic cekinmez! O kadar şerefli bir insan ki o duşmanı olduğu TSK'ya saldırmak icin TSK'lı kılığına girmekten ve Ataturk resimleri kullanmaktan cekinmez! O kadar şerefli bir insan ki iftira atmak uğruna solcu kılığına bile girebilir. Maalesef toplumda Fettoş'un dezenformasyonlarına karşı zayıf insanlar var. Mumkun olduğu kadar Fettoş'un psikolojik savaş yontemleri konusunda halkın bilinclenmesi lazım. Fettoş'un iyi anladığı birşey var: Halkın %80 oranıyla en cok guvendiği kurum olan ordunun, halk gozunde imajı bozulmadan ve halkın orduya verdiği guven desteği sarsılmadan cumhuriyet rejimini değiştirmenin imkanı yoktur. Bu bilincle, TSK'nın halkın gozundeki imajı sarsmak icin surekli iftira ve yalan kampanyaları yurutuyorlar. Fethullah'ın bu dezenformasyon faaliyetlerine kanmayın ve ordumuzun en tepeden en aşağıya kadar tek yumruk olduğunu iyi bilin. |
|
|
|
|
#18 | |
|
Adımız Andımızdır
|
Alıntı:
|
|
|
#19 | |
|
Adımız Andımızdır
|
Alıntı:
|
|
|
#20 |
|
Adımız Andımızdır
|
Olay anlaşılmıştır umarım.Bu başlık ibretlik bir örnektir.Heybeli bilerek ya da bilmeyerek(ki cevaplarına baktığımızda bilerek) bizi kandırmaya çalışmıştır.Bu sitede böyle haberlere izin verilmeyecektir.
Kitliyorum Saygılarımla TF100