![]() |
|
|||||||
| Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#1 |
|
eki eki
Yer: cantor set
|
Milli Eğitim Bakanlığı, yönetmelikte sınıf geçmeyi zorlaştıran düzenlemeler yaptı.Yıl sonunda yetersizliği görülen öğrenciler için yetiştirme kursu açılacak ve başarılı olanlar bir üst sınıfa geçebilecek. (30 Nisan 2006 Pazar) Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'ni değiştirerek "sözlü" uygulamasını kaldırdı. Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere Başbakanlık'a gönderilen ve gelecek yıldan itibaren uygulamaya girecek yönetmelikteki yeni düzenlemelerden bazıları şöyle: Öğrenci ya doğrudan sınıf geçecek ya da kalacak. Öğrencinin sınıf tekrarı kararı için velisine danışılmayacak. Kopya çeken öğrenciye sıfır verilmeyecek, sınavı geçersiz sayılacak. Yarıyıl notu hesaplanırken sınavda öğrenci boş kâğıt vermiş gibi kabul edilerek ortalamaya dahil edilecek. 1-3. sınıfta sınav olmayacak. Öğrenci, ödev, proje ve performansından not alacak. 4-8. sınıfta bir yarıyılda haftalık ders saati üçten az olan derslerde en az 2, üç ve üçten fazla olan derslerde en az 3 sınav yapılacak. Bakan Çelik, "Tenefüslerin kısalması söz konusu değil. Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri'ndeki okullarda kışın çıkışlar karanlıkta olduğu için yemek saatleri azaltılabilir" dedi. OKS'nin tamamen kaldırılması için çalışma yaptıklarını söyleyen Bakan Hüseyin Çelik, ÖSS'nin ise orta öğretimi tamamen felç ettiğini kaydetti Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, iki yıldır uygulanan ilköğretim müfredatında ortaöğretime geçişi değiştirecek bir yapıya doğru gidildiğini belirterek, "Yeni müfredatın getirdiği anlayışla Ortaöğretim Kurumları Sınavı 2009'da aşamalı olarak kaldırılacak" kaynak
|
|
|
|
|
#2 |
|
geyiqer
|
oleeey
|
|
|
#3 | |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
Alıntı:
![]()
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
geyiqer
|
way a.q cakıcazmı yani_?
|