geyiq.com  

Geri dön   geyiq.com > Genel > Geyiq Haber Ajansı
Kayıt ol SSS Geyiqerler Takvim Forumu okunmuş say

Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler

Cevap

Konu Saçmaları
Old 24-04-2006, 06:43 PM   #1
OziloZ

OziloZ's Avatar

Default Suna Kan'ın en acı konseri

Hayat arkadaşı Atilla Sönmez'in ölüm haberini alan Suna Kan, ona verdiği sözü tutarak sahneye çıktı

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan, on yıllık hayat arkadaşı olan iktisatçı Atilla Sönmez'in ölüm haberine rağmen ona verdiği sözünü tutarak önceki gece Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği konser programında sahneye çıktı.

72 yaşındaydı

Fransa Grenoble Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Devlet Planlama Teşkilatı'nın kuruluşunda görev alan Sönmez, ODTÜ rektör yardımcılığı, Dünya Bankası uzmanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş bir iktisatçıydı. 72 yaşındaki Sönmez, geçen cuma gecesi uzun zamandır mücadele verdiği pankreas kanserine yenik düşerken; on yıllık hayat arkadaşı Suna Kan, Kocaeli'ndeki konser programı için Ankara'dan ayrılmıştı. Kan, önceki gün Sönmez'in ölüm haberini aldığında Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği programda sahne almaya hazırlanıyordu.

'Çaresiz kaldım'

Milliyet'in sorularını yanıtlarken, Sönmez'in ölümünü öğrendiğinde "çaresiz" kaldığını söyleyen Suna Kan, sahneye çıkışını şöyle anlattı:
"Hekim arkadaşlarımız beni uyarmıştı. Ne yazık ki rahatsızlığı onu uzun süredir yoruyordu. Bu nedenle yola çıkmadan ona veda etmiştim. Bugüne kadar rahatsızlığı boyunca bana hiçbir programımı aksatmama sözü verdirdiği için önceki gece sahneye çıktım. Onun hatırasına saygısızlık etmek istemedim. Çok kıymetli bir insandı. Belki her ölüm öyle ama benim için çok erken bir ölümdü. Hayatımdaki en zor konserlerden birini verdim."
Sönmez için ODTÜ İktisat Fakültesi'nde bugün saat 11.00'de tören düzenlenecek. Kocatepe Camii'ndeki namazın ardından, Sönmez'in cenazesi yarın Bodrum'da toprağa verilecek.

http://www.milliyet.com.tr/2006/04/24/magazin/amag.html

ayrıca (bkz.sanatçı)
  Reply With Quote

Old 24-04-2006, 06:51 PM   #2
DaReDeViL
error...

DaReDeViL's Avatar

Yer: error...
ICQ ile DaReDeViL' ye mesaj gönder MSN ile DaReDeViL' ye mesaj gönder
Default Re: Suna Kan'ın en acı konseri

gercekden ayakda alkışlanmalı...

allah rahmet eylesin...

PoLaT DeNiZ

DaReDeViL is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2006, 10:00 PM   #3
a_yilmaz
kreminal geyiqer

a_yilmaz's Avatar

Yer: im iki tavuk
Default Re: Suna Kan'ın en acı konseri

Allah rahmet eylesin..
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum."
N.H.
a_yilmaz is offline   Reply With Quote
Cevap

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Konu Saçmaları

Mesaj yazma kuralları
You may değil post new threads
You may değil post replies
You may değil post attachments
You may değil edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum ağacı

Zaman aralığı: GMT +2. Şu anda saat 05:06 AM.