![]() |
|
|
#21 | |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
Alıntı:
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
holy cow
|
Alıntı:
yok olm gecen cnntürk de izledim insaat sektörü neredeyse türk isadamlarinin elinde, birde zamaninda sinir disi edilmis ya da hizbullah dan kacmis bikac kürt isadami var, komplo degil hani zaten istenen bu idi bi taraftanda ama iice kontrolün ele alinmasinida istiyorlar
And you and I must die
From the eternal sea he rises
Creating armies on either shore
Turning man against his brother
Till man exists no more
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
işte nükleer silah ın yapılması dengeleri değiştirir ortadoğuda .bu abd nin acele etmesi için bir sebep olabilir mi ?bence olabilir. ama herşeyi zaman gösterecek.bekleyip görmekten başka çaremiz yok ...
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#24 |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
abd iran'â giremez... mevcut pazarlıkta daha cok ırak için dönüyodur... talabani ve barzaniyi pek severiz ya... abd bunun farkında... yumusatmaya calısıyor...
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
geyiq gördüm kendimi
|
iyi olmuş zaten geç kaldıklarını düşünmeye başlamıştım
|
|
|
#27 |
|
Kayıklı Kullanıcı
|
Dün gazetede okudum. İnanıp inanmamak konusunda bişiy demedim. Sondaki smileyi boşuna koymadık oraya
|
|
|
#28 | |
|
WoLF
Yer: new york
|
Alıntı:
yuhh ben öğretim 100 ytl 'ye ne gerek var okadar paraya
|
|
|
|
#29 |
|
Master of the tEmpLar
Yer: İstanbul
|
İran diğer ülkelere benzemez basar düğmeye ABD yi ağlatır.
|
|
|
#30 |
|
eki eki
Yer: cantor set
|
bu operasyon 3 sene önce amerikanın Irak'a girmesinin ilk ayında yapılacaktı. meşru da olmayacaktı. o zman amerika yapmayın dedi biz de yapmadık şimdiye ertelendi. bakalım. hayırlısı.
|
|
|
#31 |
|
Master of the tEmpLar
Yer: İstanbul
|
![]()
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |