geyiq.com  

Geri dön   geyiq.com > Genel > Geyiq Haber Ajansı
Kayıt ol SSS Geyiqerler Takvim Forumu okunmuş say

Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler

Cevap

Konu Saçmaları
Old 03-05-2007, 12:10 AM   #1
tutku
asi

tutku's Avatar

Yer: tahtalıköy
Exclamation PKK oğluma ihanet etti

Mardin'in Derik ilçesinde dün güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terörist Haysem Anık'ın babası DTP'li Dargeçit Belediye Başkanı Süleyman Anık, oğlunu örgütten koparmak için çalıştığını, ancak başaramadığını söyledi.

Haysem Anık'ın (31) cenazesi, otopsi için getirildiği Malatya Adli Tıp Kurumundan götürüldüğü Malatya Devlet Hastanesi morgundan ailesine teslim edildi.

OĞLUMA İHANET ETTİLER

Cenazeyi teslim almaya gelen Süleyman Anık, yurt dışında örgüte katılan oğlunu, Kuzey Irak'taki kampta bir kaç kez ziyaret ettiğini ve ikna etmeye çalıştığını söyledi.

Anık, terörist oğlunun örgüt içinde ''ihanete'' uğradığını belirterek şöyle konuştu: ''Onu çatışma bölgesine arkadaşları çekmiş. Ona ihanet etmişler, ölüm sebebi ihanettir. Oğlum 13 yıl önce yurt dışında örgüte katıldı, onu bir kaç kez Kuzey Irak'taki kampında ziyaret ettim. Her anne baba gibi onu ikna etmeye, vazgeçirmeye çalıştım.''

Anık, terörist oğlu için, ''davasına sadık biriydi'' tanımlaması da yaptı.

tutku is offline   Reply With Quote

Old 03-05-2007, 12:13 AM   #2
tutku
asi

tutku's Avatar

Yer: tahtalıköy
Default Yanıt: PKK oğluma ihanet etti

ehhh süleyman anık az görmedik seni o yollarda
oğlunun terörist olduğunu ilk öğrendiğimde şok olmuştum.
senin başına gelenler için dilerimki allahtan bu devletin kurumlarında görev yapan bu tür örgütlere sempati duyan destek veren vatan evladına kurşun sıkan herkesin başına gelir.

tutku is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 12:26 AM   #3
aboca
Yorulmuş

aboca's Avatar

Yer: İstanbul - Kasımpaşa
ICQ ile aboca' ye mesaj gönder MSN ile aboca' ye mesaj gönder
Default Yanıt: PKK oğluma ihanet etti

Ne onlar samimi nede Devlet samimi iki tarafta sadee yaraya tuz absıp tekrar eşeliyor. Olan ise iki tarafın ortak davasınnı çarptanlara kazanç olarak dönüor.

onarlında avsıda onlara aynı dinim gidiyor deyip dini aprtiya oy veren, aynı cumhuriyet giidyor deyip başka amaçlara yönlendirilen insnaalr gibi giridklerinde çarpıtılıyor. Hiçbir dilde hiçkimse birbirini anlamak istemiyor. O kadar takım tutmaya alışmışlar ki farklılıkalr ortak amaçalardan daha ideal gelior artık herkese.

Ülkenin geleceği laik halkcılıktadır. Kesesini on kuruş daha doldurmak için çalması gerektiğinden daha fazla çalan burujuva kesimlerden değil.Ortak nokta yoksa düşeceğimiz daha bir sürü tuzak var bu yollarda.

"Yani benim güzel annem
Alacaşafağında ülkemin
Yıldız uçurmak varken
Oturup yıldızlar içinde
Kendi buruk kanımı içtim "
aboca is offline   Reply With Quote
Cevap

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Konu Saçmaları

Mesaj yazma kuralları
You may değil post new threads
You may değil post replies
You may değil post attachments
You may değil edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum ağacı

Zaman aralığı: GMT +2. Şu anda saat 05:36 AM.