![]() |
|
|
#1 |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
Mardin'in Derik ilçesinde dün güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terörist Haysem Anık'ın babası DTP'li Dargeçit Belediye Başkanı Süleyman Anık, oğlunu örgütten koparmak için çalıştığını, ancak başaramadığını söyledi.
Haysem Anık'ın (31) cenazesi, otopsi için getirildiği Malatya Adli Tıp Kurumundan götürüldüğü Malatya Devlet Hastanesi morgundan ailesine teslim edildi. OĞLUMA İHANET ETTİLER Cenazeyi teslim almaya gelen Süleyman Anık, yurt dışında örgüte katılan oğlunu, Kuzey Irak'taki kampta bir kaç kez ziyaret ettiğini ve ikna etmeye çalıştığını söyledi. Anık, terörist oğlunun örgüt içinde ''ihanete'' uğradığını belirterek şöyle konuştu: ''Onu çatışma bölgesine arkadaşları çekmiş. Ona ihanet etmişler, ölüm sebebi ihanettir. Oğlum 13 yıl önce yurt dışında örgüte katıldı, onu bir kaç kez Kuzey Irak'taki kampında ziyaret ettim. Her anne baba gibi onu ikna etmeye, vazgeçirmeye çalıştım.'' Anık, terörist oğlu için, ''davasına sadık biriydi'' tanımlaması da yaptı.
|
|
|
|
|
#2 |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
ehhh süleyman anık az görmedik seni o yollarda
![]() oğlunun terörist olduğunu ilk öğrendiğimde şok olmuştum. senin başına gelenler için dilerimki allahtan bu devletin kurumlarında görev yapan bu tür örgütlere sempati duyan destek veren vatan evladına kurşun sıkan herkesin başına gelir.
|
|
|
#3 |
|
Yorulmuş
|
Ne onlar samimi nede Devlet samimi iki tarafta sadee yaraya tuz absıp tekrar eşeliyor. Olan ise iki tarafın ortak davasınnı çarptanlara kazanç olarak dönüor.
onarlında avsıda onlara aynı dinim gidiyor deyip dini aprtiya oy veren, aynı cumhuriyet giidyor deyip başka amaçlara yönlendirilen insnaalr gibi giridklerinde çarpıtılıyor. Hiçbir dilde hiçkimse birbirini anlamak istemiyor. O kadar takım tutmaya alışmışlar ki farklılıkalr ortak amaçalardan daha ideal gelior artık herkese. Ülkenin geleceği laik halkcılıktadır. Kesesini on kuruş daha doldurmak için çalması gerektiğinden daha fazla çalan burujuva kesimlerden değil.Ortak nokta yoksa düşeceğimiz daha bir sürü tuzak var bu yollarda.
Kan akar ama aktığı yerden en son kan değil, can çıkar. Asalıoğlu, Hekimoğlu,Çakırcalı,Sarı Zeybek,Yörük Ali, Debreli Hasan, Aydınlı Cafer, Demirci Efe.Adnan Menderes, Ahmet Muhtar Merter,A.İpekçi,Ç.Emeç,A.Kaya,Y.Hayaloğlu,A.İlhan. "Yani benim güzel annem Alacaşafağında ülkemin Yıldız uçurmak varken Oturup yıldızlar içinde Kendi buruk kanımı içtim " |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Konu Saçmaları | |
|
|