![]() |
|
|
#1 |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
Öz kızından 6 çocuk sahibi
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde, öz kızından 6 çocuk sahibi olan bir çoban, tecavüzden yargılanıyor. AA Güncelleme: 17:26 TSİ 06 Mart 2006 Pazartesi BERLİN - Bild gazetesinin haberine göre, eşi Hannelore’den 6 çocuğu bulunanWilhelm M. (64), kızı Karina’nın (42) şikayeti üzerine Rottweil eyalet mahkemesine çıkarıldı Gazeteye göre, babasıyla 31 yıl boyunca sevgili hayatı yaşayan Karina, 2005 yılı Eylül ayında suç duyurusunda bulunarak, babasının kendisine 9 yaşından bu yana tecavüz ettiğini, polise giderse çocuklarını öldüreceği tehdidinde bulunduğunu söyledi. Annesinin de olayları bildiğini ve bazen babasına yardımcı olduğunu ifade eden Karina, babasının 2003 yılında bir tartışmadan sonra evden ayrılmasıyla olayları polise anlatmaya cesaret edebildiğini kaydetti. Kızı Karina’dan 6 çocuğu olduğunu doğrulayan Wilhelm M., tecavüz suçlamasını ise reddetti. http://www.ntvmsnbc.com/news/363997.asp
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
demek istiyorum.... kıyamet alemetleri bunlardünyanın çivisi cıkmış m. k.
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
maki
Yer: Uzakbati
|
vay $erefsiz yaa
Allah bunu ve bunun gibilerini nasil biliyorsa öyle yapsin..
|
|
|
|
#4 |
|
vizeden5almak
|
Allah kahretsin ya..
|
|
|
#5 |
|
|
karı da 33 sene neyi beklemiş.
|
|
|
|
#6 |
|
ManikDepresif
|
yyuuuhh çüüşşş allah belesını versin diyorum
![]()
|
|
|
#7 |
|
ateşle yaklaşma
Yer: google earth
|
öeh be
|
|
|
|
#8 |
|
(Dexia)
|
ben baskalırını da tanıyorumm..
|
|
|
#9 |
|
Sır kapısının kapı kolu..
|
çüşş hayvanat
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rakı on the Rocks
|
abim köyceğizde askerken bi olay için bi yere gitmişler, adam kendi kızına tecavüz ediyormuş diye, adamı yakalamışlar falan, adamın cevap şu, bunca yıl baktım büyüttüm, şimdi başkasına mı yar edicem...
o adamı o jandarmacıklar ne yapmıştır kim bilir ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
geyiqer
|
yaw ben insan olmak istemiooooooooooooooooom !
Zeka ; Eldeki verilerle Amaca ulaşmaktaki en kısa Yoldur ![]() Sevmek karşılıksızdır, sevdiğinden sevgi bile görmesen yinede sevmektir. Umulur ki o sevmeyi bilen kalpler bir gün karşılık bulur. Bulacaktır ! Kes,kopyala,yapıştır Ye,iç,zç Doğ,Yaşa,geber |
|
|
|
|
|
#12 |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
Karısından bulamadığını kızından bulmayı bekleyen bi manyak işte
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
anskmişlerdir inşallah mantığını şaaaptığımının adamı ya. Türk değilmiş dimi ?.
Zeka ; Eldeki verilerle Amaca ulaşmaktaki en kısa Yoldur ![]() Sevmek karşılıksızdır, sevdiğinden sevgi bile görmesen yinede sevmektir. Umulur ki o sevmeyi bilen kalpler bir gün karşılık bulur. Bulacaktır ! Kes,kopyala,yapıştır Ye,iç,zç Doğ,Yaşa,geber |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rakı on the Rocks
|
Türk ya, köylü işte...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
:enerverre imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:enerverre böyle böyle vurcam onlara:whip: . Terbiyesiz ahlaksız azgın 2 bacaklı omurgalı sürüngenimsiler !:enerverre
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
yaw bu haberi okuyunca böyle feleğimi şaşırdım..Gözlerim karardı..Delirdim yahu..Kafayı yedim...
|
|
|
|
|
#17 |
|
the legent
|
bunlar sanıldığından çok daha sık.ama saklı kalıyo
|
|
|
#18 |
|
Vampiria
Yer: The Gates of Moria
|
yuhuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayvan demek istiyom ama hayvan bile böle bir şeyi yapmaz lan
![]()
|
|
|
#19 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
ya insan kendi kızına,canından değerli olan bi varlığa böyle birşeyi nasıl yapar ya
bundan niye ben utanayımki insan olduum için hz. muhammed peygamberimiz insan diye gurur duymuyoruzda bu adam kızına tecavüz etti diye mi utanıcaz ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
KARAKARTAL
|
Kizi Karina'dan 6 çocugu oldugunu dogrulayan Wilhelm M., tecavüz suçlamasini ise reddetti.
bu ne demek yaaaaaaaaaaa a.k.
|