![]() |
|
|
#1 |
|
Güç Geri Gelcek
|
Dünyanın önde gelen yazılım firması Microsoft'tan Yahoo için astronomik teklif
Microsoft'tan Yahoo'ya süper teklif Dünyanın önde gelen yazılım firması Microsoft, internetin önde gelen portallarından Yahoo'yu almak için 44.6 milyar dolar önerdi. Hisse başı 31 dolara denk gelen teklif, Yahoo'nun piyasa değerinin yüzde 62 üzerinde. Microsoft CEO'su Steve Ballmer, yaptığı açıklamada, "Yahoo'ya büyük saygımız var ve online hizmetler sektöründe beraberce tüketiciler, yayıncılar, reklamcılar için heyecan verici projeler üretebiliriz" ifadesini kullandı.
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned********
Yer: nieki? nolcak diince?
|
bu 44.6 milyar yeni paraya göre dmi
![]() ![]() öyleyse çüşş hohh hönk
|
|
|
#3 |
|
geyiqer
|
44.6 milyar dolar
microsoft a bak yakında eve gelip bilgisayarlarımızıda satın alcak:p
|
|
|
#4 |
|
Güç Geri Gelcek
|
amuhahahahahmaalesef yeni YTL karşılığı ![]()
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
yahooo ohaaa.. la o kadar para etmez ki yahoo
|
|
|
#6 |
|
Güç Geri Gelcek
|
o kadar para etmeyeceğini bilen yahoo'da teklifi kabul etsin diye veriyo
microsoft eder eder yahoo bu. yahoo'yu tanımayan var mı çok ünlü site ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deilmişim...
|
ohaa herifin teklifi bu kadarsa serveti ...yahoo ya göre baya büyük teklif olmuş
|
|