![]() |
|
|||||||
| Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#1 |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
Gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca, 110 milletvekili konusunda umutlu olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığına adayım" dedi.
Uca, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanının "ortak akıl ve uzlaşmayla" seçilmesi gerektiğini belirterek, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyledi. Metin Uca, "Bu, bir cüret, bir kalkışma ya da eğlenceli bir girişim değil, sadece demokratik hakkı kullanma girişimi hiç değildir. Bu, çözümsüzlüğe ve Türkiye’nin hızla gitmekte olduğu tıkanmaya karşı duyarlı bir girişimle yeni arayışlara kapı açma çabasıdır. Bu nedenle ben ciddi ve umutluyum" dedi. Adaylığı için "ciddi bir maddi güç" de ayırdığını anlatan Uca, masraflar için Ankara’daki evini satışa çıkardığını kaydetti. Uca, "Meclis’te liberal milletvekillerinden olumlu tepkiler aldığını" dile getirerek, "110 milletvekili konusunda umutluyum. İktidar partisi dahil, görüştüğüm kişiler var" diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı makamının "kara mizah konusu yapılamayacak kadar önemli olduğunu" anlatan Metin Uca, "Başarısız olsam dahi, sonucu her neyse göze alıyorum. Önümde siyasi bir engel yok" dedi....
|
|
|
|
|
#2 |
|
geyiqer
|
: |
|
|
|
|
|
#3 |
|
geyiqer
|
ii yapmış adam ne kadar kürtürlü ve atatürkçü bize böyle cumhurbaşkanları lazım türkiye cumhuriyetine ATATÜRKÇÜ BİR MİLLETİZ BİZ...
|
|
|
|
#4 |
|
geyiq jr.
|
Bize böyle başkan lazım doğru ama şuan meclisteki Tayyip i unutmamak lasım o başa geçerse vvasiyetlerinizi hazırlayın :@
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
şaka olmalı.bu adama uyuz oluyorum.şımarık kibirli şey.ne tayyip ne de bu.ahmet necdet sezer devam etsin ya
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
geyiqer
|
sadece c.başkanı diil, başbakan genelkurmaybaşkanı bütün bakanlar hatta bütün meclis valiler belediye başkanlar hepsi ahmet necdet sezer olsunlar ... yaşasın yeni kral
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
geyiqer
|
ibrahim tatlıses atatürkçü.. bence o olmalı c.başkanı
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
geyiqer
|
tayyipten nefret ediyorum bizim milletimiz cumhuriyete karşımı anlayamadım yaa.biz çağdaş olalım derken millet yobazlaşmaya,yozlaşmaya çalışıyo yazık bizim milletin haline.millet yeni atatürkler yeiştirceğine dünyaya kör gözlerle bakan küçük vahdettinler yetiştiriyo
|
|