![]() |
|
|||||||
| Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#1 |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
Meksika’daki başkanlık seçimleri öncesi yapılan kampanyalarda, adayların erkekliklerinin boyutu ön plana çıktı. Kıran kırana sürmekte olan yarışta adaylar, erkekliklerinin büyüklüğüyle de oy oranlarını artırmaya çalışıyorlar.
Adayların bu erkeklik savaşı, TV’ye verilen ilanlara da yansıyor. Kurumsal Devrim Partisi adayı Roberto Madrazo’nun TV propagandasında, "Biz niçin Roberto’nun yanında olduğumuzu biliyoruz. Çünkü onun erkekliği büyük" deniyor. Son yapılan anketlere göre, Madrazo üçüncü sırada görünüyor. Anketlerde ikinci görünen iktidar partisinin adayı Felipe Calderon’un radyodan yayınlanan ilanında "Yeni iş alanları yaratabilecek kişi. Çünkü onun topları var" şeklinde bir ifade kullanılıyor. Erkekliğe yapılan atıflar, sadece ilanlarla sınırlı kalmıyor. Kendisiyle TV’de tartışmak istemeyen favori durumdaki solcu Andres Manuel Lopez Obrador hakkında Madroza gazetecilere, "Adamda benimle tartışacak ne g... ne de erkeklik var" dedi. Başkan Vicente Fox’un görev süresi, Kasım ayında doluyor. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/4315922.asp?gid=51
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
error...
|
vay be... tr de düşünemiyom
len tayyip: benimkisi nahh şöyle baykal: irticai faaliyet gösteriyor ![]()
|
|
|
#4 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
-(aday1)ben sçtımmı atlas okyanusunda kıta olur
-(aday 2) ben dalgayı çıkardım mı burdan cebelitarığa kötü olur -(a1) oha lan sallada destekli salla -(a2) eeee olm öööle g*te böle ****** bu tadda geçior herhalde seçim çalışmaları...
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#5 |
|
error...
|
tansu çiller: maşallah mecmettin neyle büyüttün
![]() cem uzan: ımf ye bunu gösterdiğimde hepsi kaçaçak... abdullah gül: yakaladığımız teröristleri aha bunlarla cezalandırcaz ![]()
|
|
|
#6 |
|
geyiqer
|
![]()
|
|
|
#7 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
aslında tansunun bi sloganı vardı ya şimdi hatırladım "5 yıl özal a verdiniz bari bir 5 yılda ablanıza verin" gibi bir şey inceden çağrışımda yapıor sanki
![]()
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#8 |
|
error...
|
şey derdi acın ananızın önünü diye
![]()
|