![]() |
|
|||||||
| Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#1 |
|
Adımız Andımızdır
Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
|
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışmada bir üsteğmen şehit oldu, 2 astsubay ve bir er yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Lice’nin kırsal kesiminde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri bir grup teröristle karşılaştı. Yapılan "teslim ol" çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, terör örgütü PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu Lice Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Demir şehit oldu, 2 astsubay ve bir er yaralandı. Yaralılar helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Şehit Üsteğmen’in cenazesinin memleketi Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Kamışlı köyüne gönderileceği öğrenildi. ANNENİN AĞIDI: KAHROLSUNLAR Diyarbakır’da teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Muhammet Ali Demir’in şehit olduğu haberi, Adana’nın Pozantı İlçesi’ne bağlı Kamışlı Beldesi’nde oturan ailesini yasa boğdu. Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan oğlunun şehit olduğu haberini alan 55 yaşındaki çiftçi baba Cumali Demir, “Vatan sağ olsun'' demekle yetinip, konuşabilecek durumda ve güçte olmadığını belirterek, acısını içine gömdü. 2’si erkek 3 çocuğundan en büyüğünü kaybetmenin acısıyla yıkılan anne 52 yaşındaki Adile Demir ise teröristlere lanet yağdırdı. Güçlükle teselli edilmeye çalışılan anne Demir, “Tomurcuk gülümü kopardılar. Daha açmamıştı. Selvi boylumu elimden aldılar. Kahrolsun, kahrolasıcalar. Yüreğim yanıyor. Benim ciğerim yandı, başkalarının yanmasın'' diye ağladı. Yakınları da, şehit üsteğmenin 2 ay önce Kamışlı’ya gelip, kızkardeşi 20 yaşlarındaki Dilek’in nişan törenine katıldığını belirterek, “Telefonla aradığında, durumun kötü olduğunu, operasyona gittiğini söylüyordu, ama, detay bilgi vermiyordu. Bazı şeyleri bizden saklıyordu. Operasyonlar nedeniyle şehit haberleri duyup, üzülmemesi için annesine de hep, ‘televizyon izleme’ derdi'' diye konuştu. Bu arada, şehit üsteğmenin cenazesinin yarın yapılacak törenin ardından Kamışla Beldesi’nde toprağa verileceği açıklandı. Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/2007/05/04/son/sontur12.asp Mekanın cennet olsun şehidim! Şehitler ölmez vatan bölünmez! ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
bilmiyorum daha kaç tane şehit vermemiz gerekir bu vatan için yeterince verdik sanırım eehhhh bu vatanı korumak için tabiki şehitler verdik vereceğiz diyenlerimizde vardır mutlaka ama uyanın artık salaklık ta bi yere kadar adam koltuk sevdasına düşmüş üsteğmenim şehit
|