![]() |
|
|||||||
| Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#21 |
|
gkc(L)svd
|
ilk cümleyi okuyan herkes neyle karşılaşacağını biliyor. rahatsız olacağını düşünen gitsin geyiq yapsın. haberin devamını okumak istemeyen okumasın. eleştiriyi kendi üzerimde görmüyorum. konuyu ben açmamış olsam da aynı mesajı atardım.
siz nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz? cennette mi? burası dünya bunlarda dünyanın gerçekleri. bu da haber. burası da sitenin haber bölümü. |
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
başlıktada vahşet yazıo ama içerik hakkında bilgi yok. VAHŞET i okumak isteyende tıklayıp okuma isteğini göstermiş oluyor zaten. Ancak bende tamamını okuyamadım.
Zeka ; Eldeki verilerle Amaca ulaşmaktaki en kısa Yoldur ![]() Sevmek karşılıksızdır, sevdiğinden sevgi bile görmesen yinede sevmektir. Umulur ki o sevmeyi bilen kalpler bir gün karşılık bulur. Bulacaktır ! Kes,kopyala,yapıştır Ye,iç,zç Doğ,Yaşa,geber |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
peni de derler
|
Alıntı:
ben açıkçası hepsini okumadım, bir yada iki cümle okumuşumdur. dünyada yaşanan en pis şeyleri herkesi duyması gerekliliği bana pek sağlıklı gelmiyor. bu olay dünyada yaşanacak en berbat olaylardan biri yada biricisi yani dünyada trilyonlarca gerçek var ve en berbat ve mide bulandırıcılardan birisi |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
holy cow
|
Alıntı:
o zaman gerceklere karsi kör olalim bunlarida yasanmamis kabul edelim insanligin nereye geldigini görmeyelim hemen konuyu kapatalim icimiz rahat etsin ama bu gercegi kabul edip bu konuda hicbir sey yapmayalim degil mi mesela bu konuda calisan onlarca sivil toplum kurulusu var bunlara destekte olmayalim bunlarin yaptigi seyleri görmeyelim bile
And you and I must die
From the eternal sea he rises
Creating armies on either shore
Turning man against his brother
Till man exists no more
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
holy cow
|
Alıntı:
bu konuda sana destegim sonsuzdur ![]()
And you and I must die
Till man exists no more
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
peni de derler
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
azılı anarşist
Yer: kronstad
|
mide bulandırıcı ,ama her şeyden önce bu bir gerçek ,biz hayatımızı devam ettirirken insanlar bu tip şeylerle yüzleşiorlar,bende istemezmiyim böyle şeyleri görmemek ,ama bir tehlike varsa ona karşı hazır olmak için önce ondan hberdar olmalısın.paranoya yapmamak lazım ama bilmek muhakkak lazım .çok daha kötü şeyleri de barındırıyor bu dünya ne derseniz deyin ...
i destroy to make i hate to love and i live to die what an anarchy causes myself But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we Of many far wiser than we And neither the angels in heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
holy cow
|
Alıntı:
cevrene baktiginda nedense bu akli denge bozuklugu ile cok karsilasir olduk
And you and I must die
Till man exists no more
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Banned
Yer: Bati Turkeli'ne Yakin
|
Baska bir haberde akli dengesi bozuk olanin 14 yasindaki hayvanin degil,annenin oldugu yaziyordu.Yani anne akli dengesi bozuk oldugu icin zaten farkedememis.
Bu olaylarin KESINLIKLE bilinmesi gerekir.O igrenc insanlarin ooldurulmesi/asilmasi/kesilmesinden ziyade,onlari kazanma cabasindan ziyade,10 aylik bebegi artik abisi dahi olsa pek yalniz birakmamayi pek cok anne ogrenmis oldu. Dusunseniz bezinin altindan sadece merak icin bir elleme degil,resmi sekilde iliskiye girebilecek kadar o bebek o ergenle yalniz birakilmis.O ergenin ana babasi cocuktaki cinsel gelisimi gormeden ,ona bilgi vermeden salmis.O ergen dinen resit,ama yasa oyle demiyor.Buyuk celiski. Toplumumuzda cocuga dikkat edilmiyor.Onem verilmiyor.Yani insana onem verilmiyor. Bu arada,bu 18 yas olayinin kistaslarinin yeniden ele alinmasi gerekiyor.Sunu bi asagiya cekelim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Huh?
|
bende ocak ayında bi gazetede geçen seninin top 100ü bi bölüm vardı
2005in sapığı 11 haftalık bebeğe tecavüzdü amerikalı bi adam okuduğumda o adam yanımda olsa öldürürdüm heralde allah belasını versin hepsinin
|
|
|
|
#31 |
|
hö?!
Yer: ah bi bilsem
|
.................................................. .................................................. ..
![]()
|
|
|
|
|
#32 |
|
.:Brave:.
|
![]() Dünyada artik bu derece igrenc olaylar oluosa .. Bence de dünyanin sonu yakindir..
Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor
Yalancinin mumu yandi söndü kullar göremedi hep kördü
Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!"
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
gkc(L)svd
|
Benim buraya kopyaladığım haber metninde yazdığı ve asena'nın da söylediği gibi akli dengesi yerinde olmayan, anne. O yaratığın akli dengesi yerinde. Bunu yapan akli dengesi yerinde olmayan birisi olsaydı bu haber belki bu kadar önem taşımayabilirdi. Delidir işte ne beklersin ki diye düşünülebilirdi.
Ne kadar olumsuz bir gerçek olsa da, hukukun bizi tatmin etmediği yerlerde devreye orman kanunları giriyor. O yaratığı cezaevinde bir güzel severler! |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
geyiqer
|
Alıntı:
+13214321432134213 :50_50: |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Banned
Yer: Bati Turkeli'ne Yakin
|
Alıntı:
ne yazik ki,artik tecavuzden hapse girenleri mumkun oldugunca tekli hucrelere yerlestiriyorlar. Zaten dunya 'bne dunyasi oldugu icin hapistekilerin de namus anlayisi farklilasti.Agababalariyla orada kanka olursa hic sasirma. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
gkc(L)svd
|
içeridekilerin birçoğunun da çocuğu vardır. bildiğime göre genelde hırsızı tecavüzcüyü eziyorlar. namusu için cezaevine girenler de var. şişlerler bunu.
adam vursaydı veya işinde iyi bir hırsız olsaydı belki dediğin olurdu ama bu zavallıya hiçkimse tahammül etmez. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
He şimdi olay burda yargılamaya dönüştü..
bırakın yaa gebersin i.ne .. ..............şerefsizi Onun ailesinede .......... püüü..bak gene sinirlerim tavana vurdu ![]()
|
|
|
|
|
#38 |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
İdamı cezası niye kalktı acaba :50_50:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Manic
|
Yaşı küçük olduğundan dolayı muhtamelen bu çocuk sağlam bi dayak yicek, sonra maksiminun 10-12 ay ıslah evinde kalıcak ve çıkıp hayatına devam edicek.
|
|
|
|
#40 | |
|
holy cow
|
Alıntı:
cok biliyosun herhalde cezaevlerini tekli hücrelere falan koyduklari yok hapisanenin en boktan yerlerini veriyorlar o ayri yemege cikarlarkende horlaniyorlar vakti zamani gelince idare dende izin cikinca sisleniyorlar buna da kimse karismiyor siyasiler bile karismiyor adamin sislenmesine gelince tabi hakkinda gerekli arastirma disardan yapiliyor direk hee nerden biliyon diyecen bizde yasadik biseyler ![]()
And you and I must die
Till man exists no more
|
|
|
|
|