![]() |
|
|
#1 |
|
Güç Geri Gelcek
|
Elmas süslü cep telefon sınrlı sayıda piyasaya giriyor. Fiyatı ise..
Mücevher gibi cep telefonuJaponya'nın en büyük 3. cep telefonu operatörü Softbank Mobile, elmas süslü bir cep telefonunu 65 bin avro (yaklaşık 115 bin YTL) fiyatla piyasaya sürecek. Softbank Yönetim Kurulu Başkanı Masayoşi Son, Tokyo'da düzenlediği basın toplantısında, telefonu, mücevher üreticisi Amerikan Tiffany şirketiyle birlikte tasarladıklarını söyledi. Son, telefonun ''kesinlikle önerdiği, hayalleri süsleyen bir ürün'' olduğunu belirtti. Japon elektronik firması Sharp tarafından sınırlı sayıda üretilecek telefonların platin kaplı ve çok sayıda elmasla süslü olacağı kaydedildi. Telefonlar, sadece Japonya'daki zengin mahallelerdeki mağazalarda satışa sunulacak.
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
la buna o parayı versem kullanamam ki...
|
|
|
#3 |
|
Güç Geri Gelcek
|
ıhıhı
![]() zenginler için o yogi boşver 3310 daha iyi napim ben böyle tel'i dimi? cepte durmaz canından olursun ![]()
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
hele türkiyede hiç durmaz
|