geyiq.com  

Geri dön   geyiq.com > Genel > Geyiq Haber Ajansı
Kayıt ol SSS Geyiqerler Takvim Forumu okunmuş say

Geyiq Haber Ajansı Güncel olaylar, sıcak haberler

Cevap

Konu Saçmaları
Old 06-05-2007, 11:59 AM   #1
tutku
asi

tutku's Avatar

Yer: tahtalıköy
Exclamation Cumhurbaşkanı seçilemedi

TBMM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün yapılan 1. tur oylamasında 367 çoğunluk yine bulunamadı. Böylece cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez yapılan oylamada 367 çoğunluk sağlanamadı. Toplantıya AKP'dan 351, diğer parti ve bağımsızlardan 8 milletvekili katıldı. 10 dakika aradan sonra ikinci kez yoklama yapıldı. Yine 367 yeter çoğunluk bulunmaması üzerine oturum kapandı. Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, adaylıktan çekileceğini açıkladı.

tutku is offline   Reply With Quote

Old 06-05-2007, 01:14 PM   #2
TF100
Adımız Andımızdır

TF100's Avatar

Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
Thumbs up Yanıt: Cumhurbaşkanı seçilemedi

BU KADAR!

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız,
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

TF100 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2007, 06:58 PM   #3
TF100
Adımız Andımızdır

TF100's Avatar

Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
Default Yanıt: Cumhurbaşkanı seçilemedi

Abdullah Gül adaylıktan çekildi

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, AK Parti MYK toplantısının ardından bir basın toplantısıyla çekilme kararını açıkladı.

Gül “Anayasa Mahkemesi ilk tur sonuçlarını iptal etti. Bugün birinci tur oylama için yeni oturum gerçekleştirildi. Ancak 367 sayısı bulunamadığı için netice alınamadı. Bugün gelinen noktada 9 Mayıs’ta yeni bir turu anlamsız görüyorum. ANAVATAN ve DYP’nin tavırları bundanki turlarda da sonuç çıkmayacağını ortaya çıkarmıştır. Nafile turların gereksiz olduğuu düşünüyorum. Nafile turlar TBMM’nin itibarını zedeler. Benim siyaset tarzım bu eski siyaset tarzından uzaktır. Bugün adaylığımın devam etmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim ve adaylıktan çekiliyorum” dedi.

AK Parti’de farklı bir düşünce olmadığını belirten Gül “Biraz önce partili arkadaşlarımızla görüşerek kararı aldık. Artık söz milletindir. Milletin bağrındayız. Seçimi halkın yapması karanının alınması halinde aday olup olmayacağımı o gün konuşuruz” dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/407306.asp

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız,
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

TF100 is offline   Reply With Quote
Cevap

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Konu Saçmaları

Mesaj yazma kuralları
You may değil post new threads
You may değil post replies
You may değil post attachments
You may değil edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum ağacı

Zaman aralığı: GMT +2. Şu anda saat 04:13 PM.