![]() |
|
|
#1 |
|
Badse¢tor
|
Sende mi brutus? Julius caesar
Arkadaşlar alkışlayın, komedi bitti... Ludvig Van Beethoven Kimse anlamıyor mu? James Joyce Gidin, ben iyiyim!.. H.G.Wells Josephine... Napoleon Bonaparte Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben... Oscar Wilde Lordum, zavallı ruhuma yardımcı ol... Edgar Allen Poe Siyah bir ışık görüyorum... Victor Hugo Hemşire beni eski-olağan dışı bir şey gibi hayatta tutmaya çalışıyorsun fakat ben tamamım, bittim, ölüyorum..!Bernard Shaw Git..! dışarı çık..! Son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir..! Karl Marx (gelecek nesiller için son sözlerini yazmak isteyen yaverine) Sizin ne olucak? Ölürken ki psikolojiyi düşünmeye çalışıp yorumlayın...(rep pls eer beendiyseniz)
öyle apansız kala kaldım. Ben kötüyüm, Erdem kimin adı? Bir bıçakla rüzgar sokarım içime, sonra iyileşiceğimi söylerim. Cam kırıklarının üzerinde sevişmekten bıktım derim. Kendimi yakarak öğrenirim. Siyah ama sıcak öğrenirim. Dilsizim. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sır kapısının kapı kolu..
|
Bırakın artık sonsuzluğa ulasayım.. Özgürleşip artık heryeri dolaşayım...Sonra kelimeyi şahadet eder özgür olurum!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
malmoth :yes:
|
ne olcak "ölüyom mk
" olur heralde
|
|
|
#5 |
|
bride of HuMbAbA..
|
bakkaldan 3 milyon alacağım war.bırakmayın sakın o pintiye evlatlarım..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
peni de derler
|
şüpheli paket mi,
yaw kim beklicek şimdi bomba uzman ekibini... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
.
|
Chris Hubbock televizyon spikeriydi ve bir canlı yayında şunları söylemişti:
"-Şimdi de Kanal 40'ın daima en taze ve kanlı haberleri verme politikasına uygun olarak, bir intihar girişimini canlı sunuyoruz."Sonra silahını çıkarıp kendisini vurdu. Katil James Rodges kurşuna dizilmeden önce son bir isteğinin olup olmadığı sorulduğunda şöyle demişti: "-Eee, evet, çelik yelek."Socrates'in son sözleri epey ünlüdür: "Crito, Asclepius'a bir horoz borcum var; ödemeyi unutmazsın, değil mi?" Emily Dickinson'a göre: "... sis kalkıyor."Henry Ward Beecher kölelik karşıtı ve din adamıydı. Zamanının en ünlü hatiplerinden biriydi. Bu fani dünyadan ayrılmadan önce şu sözleri söyleyecek vakit buldu: "Şimdi sır başlıyor." "Bana için,"diyerek gitti Pablo Picasso. Dominique Bouhours Fransız gramerciydi, ölürken bile gramer dersi vermişti: "Ölüyorum, ya da ölmekteyim. İkisi de kullanılabilir."John Adams ABD'nin 2. Cumhurbaşkanıydı. Son sözleri tamamlanmamış bir cümleydi: "Thomas Jefferson—Hala yaş ... "Thomas Jefferson ABD'nin 3. Cumhurbaşkanı ve Bağımsızlık Deklarasyonunu kaleme alan kişiydi. Son sözü bir soruydu: "Bu dördüncü mü?"Georges Danton Fransız Devriminin radikal fakat pragmatik lideriydi. Onun uzlaşma arzusu rakip fraksiyonlar tarafından kabul görmemişti. İhtilal mahkemesinde yargılanmış ve 5 Nisan 1794 te giyotine gönderilmişti. Celladına şöyle demiş: "Kellemi insanlara gösterin, o görülmeye değer." Amerikalı yazar Gertrude Stein 1946'da öldü. Giderayak da şu sözü söyledi: "Cevap nedir? ... [Sessizlik] ... Peki, soru ne o halde?" |
|
|
|
|
|
#8 |
|
you are it!
|
"neden ölüyorum ki..."
|
|
|
#10 |
|
geyiq jr.
|
Ha ziltir kalbimden vuruldum/Tövebe tövbe/öhöö öhööö/KElime-i şaadet/Gözlerine çarpı konumuş bir adam...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
geçiyordum uğradım
|
offf sıkıldım yaa, her gün öl her gün öl, nefessiz kalcam yine... - - - > Kont Dracula
|
|
|
#12 |
|
comp+MAN™
|
hüstın vi heve pırablım :d
|
|
|
#13 |
|
jenna loves zafer?
Yer: tristram
|
bu haplar sinemden bile güzel
ata
|
|
|
#14 |
|
seçilmiş adam mı kalmadı.
|
-bak şimdi 220 yapacam
-bana bişey olmaz.... hulki abi at ben tutarım...
|
|
|
#15 |
|
saphire
Yer: dünYadan
|
olm burdan da atlarım bi skm olmas bana bak
...............
"how i wish, how i wish you were here we`re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year running over the same old ground what have we found? the same old fears wish you were here....." ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
geyiqer
Yer: çiiin, çin
|
Alıntı:
aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
#17 |
|
çok acaip ortam!
|
ulan begendiyseniz rep pls ne demek ya
neyse verelim curetine istinaden
|
|
|
#18 |
|
radiohead tamircisi!
Yer: ordan burdan
|
"ışık... biraz daha ışık..." goethe...
(şimdiye kadar yazılmış olmaması ilginçmiş... çok ünlü bi sözdür halbuse...) bide "siyah bir ışık görüyorum" var tabi... victor hugonun... öncekinin bi çeşit türevi denilebilir...
|
|
|
#19 |
|
Banned
|
21 haziran civarı bursa karacabey saat 11.00 suları kamyon hurda halde Benim şoktaki sözüm hatırlıyorum : Babama söleme ç.... abi babama söleme
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
dartain
Yer: Antalya
|
güzeldi...