![]() |
|
|
#1 |
|
Adımız Andımızdır
Yer: Anıtkabir'den,Tandoğan'dan,Çağlayan'dan Cumhuriyet'in Kalbinin Attığı Heryerden!
|
6 Mayıs, 2007 15:23:00 (TSİ)
![]() ![]() Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenecek olan 52'nci Eurovision şarkı yarışmasına İsrail adına katılacak olan grup, provaları terk etti ve yarışmadan çekilme tehdidinde bulundu. 52'nci Eurovision şarkı yarışmasında İsrail'i temsil edecek olan "Teapacks" grubu, Helsinki'de yapılacak yarışmanın organizatörü olan Finlandiya'nın devlet televizyonu YLE'nin düzeni ve yönetimini eleştirerek, öngörülen dört provanın ikincisinden sonra podyumu terketti. İsrail'de terörü ve savaşı anlatan "Push The Button" adlı parçalarıyla dikkatleri çeken İsrailli grup, YLE televizyonunun provalarda kullandığı kamera açılarını ve yönetmenliği protesto etti ve düzenlediği basın toplantısında teknik düzende değişiklik olmazsa yarışmadan çekilecekleri tehdidinde bulundu. Avrupa Yayın Birliği'nin (EBU) kurallarına göre, İsrail yarışmadan çekilmesi durumunda para cezası alabilir. http://www.cnnturk.com/KULTUR_SANAT/...haberID=343337
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yorulmuş
|
ilginç olaylar
Kan akar ama aktığı yerden en son kan değil, can çıkar. Asalıoğlu, Hekimoğlu,Çakırcalı,Sarı Zeybek,Yörük Ali, Debreli Hasan, Aydınlı Cafer, Demirci Efe.Adnan Menderes, Ahmet Muhtar Merter,A.İpekçi,Ç.Emeç,A.Kaya,Y.Hayaloğlu,A.İlhan. "Yani benim güzel annem Alacaşafağında ülkemin Yıldız uçurmak varken Oturup yıldızlar içinde Kendi buruk kanımı içtim " |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kişisel iletidir özeldir.
|
İnsan ayrımı yapmayayım diyorum ama bu yahudi kesiminin geneli böyle herkese hükmetmek için yaratılşmış sanki. ipleri ellerinde tutuyorlar hep arıza ya
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
la keşke çekilselermiş.. daha temiz bi yarışma olurdu
|
|
|
#5 |
|
geyiq jr.
|
çekilsinler önemli deil
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
the legent
|
kimin zikinde?
|
|
|
#7 |
|
Ne Alaka??
Yer: Ağrı Dağı'n eteğinden
|
Sallayın dallamaları sanki onlar çekilince yarışma iptal olucak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
geyiq jr.
Yer: Samsun
|
iyi işte barış dolu bi yarışma olur
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
geyiqer
|
domateslerıne kar yagmıs ondandır
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
geyiq jr.
Yer: 'iStanbuL.
|
Eurovision fln bunlar boş işler
Tamam çekilin gidin diyemiyolarmı ? ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
geyiq jr.
Yer: мøя†υаяч
|
yahudiLer işte..
köpekLere gökkuşaının renkLerini annatamazsınız.
.
?
.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
geyiq jr.
|
onların yarışmadan çekilme sebebi çok saçma,yaptıkları tehditte çocukça.ancak yine de "Yahudiler işte" gibi yorumlar yapmayalım,o genellemenin ardında haksızlığa uğrayan on binlerce insanı düşünelim.Onlara öyle diyoruz ama o Barış Gelini olayından sonra İtalya bize "Sizin yapınız böyle zaten,arızasınız.Normal değilsiniz,sapıksınız."
dese hemen savunmaya geçeriz, "bi kişinin yaptığından nasıl bütün memleketi sorumlu tutuosun" die atlarız.
|
|