![]() |
|
|
#1 |
|
geyiq jr.
|
2008 yılında eurovisiona hande yener ve demet akalın katılmak istemiş.hatta iki sanatçı kavga etmişler.ne kadar doğru bimiyorum magazin haberinde izlemiştim.bence ikiside defolsun bu işi yapsa yapsa KUTSİ yapar
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
geyiq jr.
|
katılsınlar yaa şimdiye kadar hep rezil olduk bu ikisi katılırsa tam dibe vururuz ikiside bar sanatçısı ya ne alaka bu yarışmaya girmeye hiçbir şeyleri yetmez onların bence rezillik
|
|
|
#3 |
|
geyiq jr.
|
Şimdiye kadar hep rezil olduk demen doğru değil.bence sertap erener ve kenan doğulunun şarkıları ve dansları mükemmeldi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
şebo manga ortak katılsın.. şimdiye kadar katılanlardan bi b.k olmadı.. sertap erener bile iyi değildi bence.. gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama
|
|
|
#5 |
|
geyiq jr.
|
bence eurovision a hareketli çok hareketli herkesin eğleneceği ingilizce bir şarkı olması lazım grup hepsi mesale eğlemceli burak kut komple gibi dans edrek süper bir ortam olmalı demedi dmeyin hande yener gidicekmiş nasıl delrdimm şarkısıyla bnce güzel deillll
|
|
|
|