![]() |
|
|
#1 |
|
geyiq jr.
Yer: istanbul
|
arkadaşlaş oyunu kurdum ama açılmıyor sadece kocaman bir x çıkıyor bunun anlamını bilen varmı???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
YaLnısLıın PençesNde...
Yer: AntaLya
|
sağa sola tıkla bişiler yap ne biliim
|
|
|
#3 |
|
geyiq jr.
|
sims çok gzl bi oyun (yardımcı olmadım ama nyse
) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
geyiq jr.
Yer: ankara
|
offf ya ben yükleyemedim bile
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
geyiqer
|
o bişey deil ew yapılmıyo
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
geyiqer
Yer: Lanet Şehir istanbul
|
ehhh ek paketleri warsa yükle sonra düzelmesi lazım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
geyiq jr.
|
yaa arkadaşlar ben sims 2 deluxe yi aldım masaüstüne yükledim ama açamıyorum hata veriyor ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
geyiq jr.
|
yaa sims 2 deluxe yi yükledim ama açamıyorum hata veriyor ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
geyiq jr.
|
Sims 2 hakkında herkesin bi sorunu var ama o sorunu düzeltmek için uğraşan bir kahraman yok ve sanırım o kahraman ben olacağım sorunlara cevaplar:
Soru:Hata raporu gönderiyor ne yapmalıyım? Cevap:hiçbirşey yapılamaz oyunu oynayamazsın sadece bilgisayara format atıp başka bir işletim sistemi kurarsan olabilir(XP kullanıyorsan 2000i dene) Soru:Ev yapamıyorum. Cevap:ev yapman için 3 yöntem vardır. 1)Deamon tools kullanmak(biliyorum nasıl birşey olduğunu ama anlatması yapmasından uzun sürdüğü içi o konuya girmiyceğim.Eğer isterseniz msn den sorun.msn mi en altta bir yerlerden alabilirsiniz. 2)orjinal CD\DVD almak 3)Ek paket kurmak(bende "pets" ile oldu) Soru:oyunu yükledim ama bir uyarı penceresi geliyor ve oyun açılmıyor. Cevap:böyle bir sorunla karşı karşıyaysanız size garanti veriyorum elinizdeki CD\DVD orjinal değildir.%100 eminim ve başka bir şey de olamaz Bu sorunun çözümü int. sayfaları üzerinden halledilemez çünkü yasa dışı bir yoldur.msn den yardım almak isterseniz beraber yapabiliriz. Açıklamamda yardımcı olmuşumdur umarım.Sims 2 hakkındaki sorunlarınız, hileleri, ek paketleri ve stuff paketleri için ekleyin: cemm_01_01@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#10 |
|
geyiqer
Yer: heryerden
|
sims2 yi bende yükleyemedim vista olduğu için mi aceba yoksa oyun kopya olduğu içinmi yavvv alalala
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Konu Saçmaları | |
|
|