![]() |
|
|
#61 |
|
Moderator
Yer: İST.
|
hakaret etmekten ne zevk alıyorsunuz ???
|
|
|
|
|
#62 | |
|
asi
Yer: tahtalıköy
|
Alıntı:
artık alamıyolar.... ![]()
|
|
|
|
#63 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
HAKARET YASAKKK!!!!
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Super Moderator
Yer: İstanbul
|
öğrencilere acıyorum be.. yani onları tanımlamak bile ,böle yüreğimin ucunda sızıntı yapıo.yani hiç bitmek bilmeyen ders saatleri( özellikle geometri ),hocaların 1950 den kalmış çürümüş idealleri, ve üstüne üstlük bunu gençliğe kakalamaları..hımm sonra o okul üniformasını giymenin ayrı bir eziyeti,Minik kitaplar'ın ağırlığı altında kalan o minik bedenler.. pff.. bunun gibi bi çok şey.. ! bu yüzden 'öğrenci kime denir?' adLı asrın gereksiz sorusunu yanıtsız bırakıyorum... bu arada lise biteli 7 yıl oldu be ![]() şerefszim yaşlanıom ben.. !!! ![]()
|
|
|
|
#65 |
|
geyiqer
|
zaten biz öğrenciler hep öle olur gecenlerde dolmusa bindin 10m para verdim abi bi öğrenci dedim adam bana Oha Ne öğrencisi essek kadar adam olmusun dedi ve tam parası aldı memleket bizim memleket iste
|
|
|
#66 |
|
geyiq jr.
|
yuwacıkta lise we ünw öğrenci ayrımı war!sen ne diosun şöför,ünw öğrencisiynen lise ögrencisi aynı kiloda mı dedi.kilosu 3,5 ,üç kilo 10 milyon kampanyası
![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
geyiq jr.
|
EŞİTLİK İSTİOZZZZZ!!!!!
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
'yaLancı cennet'deception
|
bence öğrenci kağıdı kaLemi oLana denir.. okuLdan kaçmayana.. devamsızLığı okuLun izin verdiği kadar oLana ve waLkman i oLmayana denir.. şimdiLik bu kadar :p
|
|
|
#69 |
|
hö?!
Yer: ah bi bilsem
|
sende mi mileeenyum mezunusun
![]()
|
|
|
|
|
#70 |
|
geyiq jr.
|
öğrenci bilgisaar dersinde hoca ders anlatırken msn yapana denir.ne dio bu hoca yaaaaa
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
geyiq jr.
|
ya tamam ölğrencilik zor iştir...ben orta son öğrencisiyim ama öğrencilik ders çalışana zor iştir...ben ne dersi takarım ne hocaları ne okulu ne oks yi...hayatta ders dinlemem 3 senedir ders çalışmadım...işin acayip kısmı 3 senedir hep takdir veya teşekkür getiriyorum...işte öğrenvi tam manasıyla bana denir
|
|
|
|
#72 |
|
geyiq jr.
|
abi ben uni. öğrencisi diilim hatta lisede bile hatta yatılıım diebilirm son gece calısıoz dooru hocalarla itiş kakıs var o da dooru ama bizim okulda içmeq yasak......hergun 3 saat etut varken sen bu etudun 15 dk sında bile zahmet edip kitap yuzu acmas ve sınav öncesi sabahlıcam die oturup 3yarım saat bile calısamadan uyursan ve kalkınca da 1 ders once çalıscam die kendini sartlayıp 1 ders once sıra arkadasınla futbol muhabbetine giirosan ve sınavda tamamen doğustan gelen bi sallama yeteneği ile o dersten geciosan sen de bizdensin be birader))
|
|
|
|
#73 |
|
Yorulmuş
|
%90 ı Gazi yi sever ama cola sever gibi.
%90 ı modern Türkiye ister ama daha çok üstünce çabalamak değil beklemek ister. %60 ının ailesine küfür etsen, kızkardeşini seks makinası görsen katil olur ama aynı şeyleri kendi de yapar. Kişiliksiz bir karakteri vardır. %90 ı paranın kaynağını harclıkları bitince sorup sual ederler, onun ahricinde umurlarında olmaz. Türkiyee büyük bir hata yapılarak öğrenci kesimini diploma paşinde koştururlar ama birçoğu yeteneği olmadığı fakat "diploma abi, bari iş ve para için lazım" düşüncesi ile eğitim alırlar. Bu olay ileride Türkiye nin başına bela olacaktır. Kısaca öğrenci öğrenmek ile yükümlü tutulmuş kişidir ama ülkemizde okula gitmek ileyükümlü tutulmuş kişiler olarak kendilerini kabul eden büyük bir kesimi vardır.
Kan akar ama aktığı yerden en son kan değil, can çıkar. Asalıoğlu, Hekimoğlu,Çakırcalı,Sarı Zeybek,Yörük Ali, Debreli Hasan, Aydınlı Cafer, Demirci Efe.Adnan Menderes, Ahmet Muhtar Merter,A.İpekçi,Ç.Emeç,A.Kaya,Y.Hayaloğlu,A.İlhan. "Yani benim güzel annem Alacaşafağında ülkemin Yıldız uçurmak varken Oturup yıldızlar içinde Kendi buruk kanımı içtim " |
|
|
|
|
|
#74 |
|
geyiq jr.
|
valla kime öğrenci denir bilmiyorum ama kime denmediğini biliyorum ki o benim
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
geyiqer
|
öğrenci=kemik+et+organ+muzur+vurdumduymaz
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Ne Alaka??
Yer: Ağrı Dağı'n eteğinden
|
Öğrenci bi başka bi şey ya.Mesela Üniversitenin oldugu sehirler daha canlı daha cıvıl cıvıl oluo yani üniverste renk katıo oldugu yere..
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Ne Alaka??
Yer: Ağrı Dağı'n eteğinden
|
Alıntı:
Ama bunada uyuyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
geyiqer
|
sen kalbime giren bi sevda kurşunusun seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar...!!! içtiğimizin değil,içerken düşündüklerimizin sarhoşuyuzz.... aslıyı sevdi kerem aslı için dağları deldi kerem aslı vermedi bi kerem ben böyle aşkı..kerem efsane geri döndüü!! |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Banned********
Yer: nieki? nolcak diince?
|
ben gibi zavallılara denir
![]() ![]()
|
|
|
#80 | |
|
hayata inat üye
|
Alıntı:
sana o belgeleri veren hocalarına denir......! ![]()
|
|
|