![]() |
|
|
#1 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
arkadaşlar forumun yönetimi bugünden itibaren bendedir.bu demek oluyor ki bundan sonra bu sitede küfür,hakaret,reklam,ahlak sınırını aşan şeyler ve politik herhangi bir şey içeren mesajları ve mesajların sahipleri barınamayacak.yani ben küfürümü ederim bana da kimse karışamaz diyorsanız buyrun DİĞER siteler orda.
bu arada oziloz ve arkadaşlarına da ufak bir sözüm olacak.minareyi çalan kılıfını hazırlar derler.madem burayı sattınız ya da sizden habersiz satıldı (o kısım umrumda değil) yeni site neden açılır? hadi tamam pişman oldunuz yönetimin tekrar sizde olduğu bir site istediniz.iyi tamam da bu siteyi aşağılayıp tüm gününüzü buraya reklam mesajları atıp üyeleri alelade ÇALMAYA çalışmak da ne demek?madem oyle siz de normal yollardan üye bulun.bi de taklitçi demişsiniz bu site için.merak ediyorum acaba hangi site daha önce kuruldu.evet kuran sizdiniz belki ama demek siz de ilgilenmemişsiniz zamanında da site başkalarına satılmış.o yüzden yok oydu yok buydu,ehem öhöm ,mırın kırın ,cart curt demeyin.siteye girmenize karışmam geyiq sitesi burası geyiğinizi yapın gidin.ama bir daha burda reklam mesajlarınızın 10 sn dahi kalabileceğini sanmayın. evet arkadaşlar o kadar yazdığım şeyden de anlaşılabilineceği üzere sitede reklam,küfür,hakaret,ahlaksız şeyler ,ve politik görüşler içeren mesajlar barınamaz.bir defa dahi bu mesajı atmış olsanız anında banlanırsınız.bunun dışında istediğiniz konu hakında başlık açabilir,yazı yazabilirsiniz.sorusu şikayeti isteği alan pm atsın ya da duyurular bölümünde uygun gördüğü başlığa mesaj bıraksın.iyi geyikler... |
|
|
|
|