![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Denildiği üzere site işliyor. Ancak kurallarla sıkmak istemediğimiz için Forumun gidişini üyeler kendi haliyle belirlesin istiyoruz...
admin olarak mesajlarınızı okuyorum. sorun olduğunda müdahale ediyorum |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
herkesin bir işi vardır.
senin için terbiye sınırını aşmak benim ise yazılanları silmek |
|
|
|
|
#3 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
hep derim her şeyin fazlası zarar da admine küfürlü şiir neden yazıldı?
|
|
|
|
|
#4 |
|
butun siteyi mikeyim.....
|
uhueheuh biride boyle yazmisti
lastik gibi uzarim ananin amini bozarim hic unutmam gerektiginde arkadaslarada o kufuru ederim ;) |
|
|
|
|
#5 | |
|
geyiqer
Yer: klinikden
|
Alıntı:
eee madem isinizi yapiyorsunuz kullanici adimi degistirmek istemekteyim...help piliiz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
terbiyesizler tarafından çok küfür edildi, kendini bir şey zanneden sitelerin reklamı yapıldı. biz takipte olduk. Ancak bu günden sonra geyiq iyi bir bakış açısı kazanacak. kendini Eski zannedenleri aylardır okuyup görüyoruz. Etmedikleri küfür kalmadı.
Ama biraz sabır istiyoruz. Yakında iyi bir atak başlatacağız. Yeni bir geyiq anlayışı doğacak. |
|
|
|
|
#7 |
|
geyiq jr.
Yer: G.a.R.e.L
|
ARTIK GIRDI GORUN BAKALIM NELER OLUYOR!!!
|
|
#8 |
|
Administrator
|
olmayan terbiyenize hayranım. ama 3 aydır diğer siteden gelseydiniz geyiq adını online olarak görürdünüz.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
AYRI BİR DUYURU YAPMAK İSTİYORUM...
Onlar ne kadar saygı duymuyorlarsa da biz eski geyiq'e SAYGI DUYUP MESAJLARI SİLMEME KARARI ALDIK. BU KARAR HALA GEÇERLİDİR... İtirazı olan (varsa tabi) Olmadığını düşünüyorum... |
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
AYRI BİR DUYURU YAPMAK İSTİYORUM...
Onlar ne kadar saygı duymuyorlarsa da biz eski geyiq'e SAYGI DUYUP MESAJLARI SİLMEME KARARI ALDIK. BU KARAR HALA GEÇERLİDİR... İtirazı olan (varsa tabi) Olmadığını düşünüyorum... |
|
|
|
|
#11 |
|
geyiqer
|
flood yapmışsın be paşam
|
|
#12 | |
|
geyiqer
Yer: klinikden
|
Alıntı:
Valla soylediklerinde samimiysen onceikle su kufur ve hakaret isine bir dur demeniz gerekiyor derim... ozgurluk baskasina kufredebilmek degildir... Sitenin eski sayginligini kazanmasini istiyorsaniz hedef kitlenizi yeniden belirlemeniz gerek! Yok eger buraya gelenler gonlunce kufur etsin diyorsaniz ayni genisligi bizzat size kufur edildigindede gosterebilmeniz gerekir... kurallari bastan koymak gerek,bu da sececeginiz kitleyi belirler neyse eski bir geyiker olarak sitenin bu halini gorunce icim parcalandi da ondan yaziyorum,ha bi diger yandan magdur sayilirim cunku boyle cilki cikmis bir siteye asla ve asla uye olup da yazi yazmazdim,bilen bilir,ama yazmis gorunuyorum.Magduriyetim de burdan kaynakli... neyse ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Süperötesi Moderatörik :P
Yer: ütopyadan
|
arkadaşlar haklısınız bence de ipin ucu çoooktan kaçmış.ama düzelecek.merak etmeyin...
|
|
|
|
|
#14 |
|
the end
|
fani şey bunnar
![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
geyiqer
|
bu siteyi var eden insanlara saygın olsun biraz admin efendi
geyiq.com u sizin satın aldığınız zamanki duruma bizler getirdik sanki kendin bişey yapıpta siteyi bu hallere getirmiş gibi gösterme bari bizler ayrıldıktan beri forumun halini görüyoruz her giren küfür ediyo yada reklam yapıp çıkıyo. geyiq bizdik hangi bakış açısından geyiq ruhundan bahsediosun madem bu kadar güveniosun kendine baştan kursaydın forumuda bizim attığımız mesajların üstüne yatmasaydın. biz bu siteye yıllarımızı verdik sen bu site için ne yaptında böle her zaman görevdeyiz mesajı veriyosun acaba merak ediyorum. şu an sitenin 1 tane bile aktif üyesinin olmaması (kendin hariç sanırım) başarının göstergesi. bravo böle devam.
|
|
|
#16 |
|
the end
|
satılmış sitenin hesabını soruyorlar..
adres: kim sattıysa bu siteye emek verdiniz yıllarca sitenin sahibine ulaşıp derdinizi anlatacak kadar yakınlığınızın olmaması garip |
|
|
|
|
#17 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
rahatsız olan olsaydı sayın karla gibi bana mesaj atabilirdi. benim bakış açımda şu ana kadar üyeler kendi forumunu kendi yaratır felsefesi vardır |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
o zaman satmasaydınız, hala başında dursaydınız. ben buradaysam burası Benim Yönetimimde bir sitedir. Mesajlarda Benim üyelerimin yazdığı mesajlardır. NOKTA |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Konu Saçmaları | |
|
|