![]() |
|
|
#1 |
|
|
SİLENT HİLL 3(kopya dvd-17 milyon,cd versiyonlara para vermeyin bozuk çıkıyor,atmosfer harika,korkacaksınız,tırsacaksınız)
HOMEWORLD 2(en sonunda,efsanenin devamı) HIDDEN & DANGEROUS 2(henüz install etmedim,umarım hayal kırıklığı yaratmaz,öle bi his var içimde) JUDGE DREDD(sanırım hemen hemen hepiniz filmini izlemişinizdir,hatta çizgi romanını takip eden varsa daha bi hastası olacaktır.ama oyun benim kanımca vasatın biraz üstünde,eğlencelik) CURSE:THE EYE OF ISIS(tüm mitolojik tanrıçalar arasında en çok hasta olduğum,hatta kraliçe nefertiti olduğu bile iddia edilen tanrıça hakkında bir survival-horror oyunu...gerçek bir süpriz ve kalite olarak gerçekten ortalamanın baya üzerinde...alın oynayın...firavun fulden,özellikle sen FORD RACİNG 2(Kesinlikle kaçırmayın,eğer gerçek bir race sim hastyasıysanız gerek detaylı ve şık grafikleri,gerek rahat ve kolay kontrolleri,gerekse mükemmel ses ve müzikleriyle sizi büyüleyecek...ilki vasat bir oyun olduğu için oyunu yüklemeden yanlış bir izlenim oluşmuştu bende,ama install edince anladımki son 2 yıldır çıkan en klass race simlerden biriyle karşı karşıyayız...sakın ama sakkın kaçırmayın...) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
depremsiyonlardayım
Yer: modemin diğer ucundan
|
7 kasımda pes3 çıkıyo:heyooo :heyooo :heyooo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
.".".".".".".".".".".".".
|
laen shadow o oyun ne?
|
|
|
#4 |
|
geyiqer ötesi
|
Fifa 2004.. ?
|
|
|
#5 |
|
depremsiyonlardayım
|
dünyanın gelmiş geçmiş en gerçekçi futbol oyunu.gol atınca kendini tebrik ettiğin bi oyun.oyunu 1 yıl oynasan bile aynı pozisyonla bi daha karşılaşamayacağın bi oyun.aynı zamanda bu oyun ps için 94 yılından beri var.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
.".".".".".".".".".".".".
|
pro evolation soccer
|
|
|
#7 |
|
geyiqer ötesi
|
Fifa 2004 (almanca versiyonu) dün gece elime geçti..
baya güzel yapmışlar.. fifa 2003 e benziyor dediler ama bence tamamen farklı.. her şey değiştirilmiş ve gerçekle birebir; top kapma,pas atma,şut,frikik,taçlar.. futbolda aklınıza gelebilecek her hareketi bu oyuna yansutmışlar. Alın oynayın derim. ![]()
|
|
|
#8 |
|
::Niaziy::
|
Şimdilik dünyadaki en iyi futbol oyunu Wining Eleven serileridir. 6 ve 7. versiyonunu oynayanlar bilirler ne demek istediğimi. Ardından Pro evolution soccer geliyor. Fifa serileri her zamanki gibi rezalet.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
depremsiyonlardayım
|
az kaldı.bu sırada fifanında pesin de demosunu oynadım.fifa geçen seneye göre çok daha gsl.aam yine belli bi zmaan sora oyunu çözüyosunuz aynı şeyler oluyo.
abi w.e. oynanış olarak pes e çok yakın zati.ama ben ps de de iss oynardım.ingilzce anlıyom ama japonca sıfır.ama japon spikerin gol diyişini halen unutamıyom.abartısız bi dakka gol die g.tünün yırtıyo ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
::Niaziy::
|
Heh.. W.E'ninde ingilizce versiyonu var. Ama japonca versiyonu tercih ediliyor. Zaten oyunun güzel olmasının bir nedeninde spikerin japonca konuşması. Bence çok hoş bir olay.
En büyük diğer bir özelliği ise Her zaman aynı şey olması gibi bir durumun olmaması. Belli bir süre sonra kesinlikle sıkmıyor. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
[ÇARŞI]
|
winnig eleven rulaz fifa 3000 ciksada winnig daha iyidir
![]()
http://members.lycos.co.uk/foreirc/m5.jpg if you leave me may i come with you?http://www.dilber.org/forum/images/s...coolgleamA.gif YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ STADIN HER YERİ LOCA OLSA DA SEVENLERİ HİÇ KİMSE AYIRAMAZ Kİ |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
depremsiyonlardayım
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Dark past lies cold...
|
5 seneden beri winning oymuyorum winning 3 den başladım en son winning 7 yi oynadım ps2 de hala sıkılmadım ve sıkılacağımı da zannetmiyorum ama fifa yı 2 ay oyayın hemen sıkar o yüzden winning e rakip yok...
![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Knight of the Black Rose
Yer: Dargaard
|
raven shield oynayin
morrowind oynayin sora diablo 2 oynayin multiden |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tatile Aç Öğrenci
|
Gothic II oynayın deli bi oyun fazla sistemde istemiyo..256 ram geforce 2 ile oynuyon.manyak bi senaryo Rpg/Frp Sevenler kaçırmasın.
|
|