![]() |
|
|||||||
| Doğa Üstü Geyiqs ruh, cin, karabasan, reenkarnasyon ve diğerleri |
![]() |
|
|
Konu Saçmaları |
|
|
#1 |
|
kuzeyyıldızı
|
evet arkdaşlar hep bu bölümde değişik konularınızı okudum ilginizi çekebilecek bir konu olduğunu düşünerek yazıyorum telekinezi kısaca beyin istem frekanslarımızla nesneleri fiziksel etki olmadan etkiliyebilme(hareket ivme kazandırma) gücüdür. bunu zaman zaman karşılaşabilirsiniz kesinlikle doğa üstü bir güç olarak ben algılamıyorum motivasyonu kuvvetli herkes bunu bir çalışma evresinden sonra kendisi etkilerini görebilir.
örnek : gece çok korktunuz evde yalnızsınız acaba şimdi şu kapı açılsa bir ses duysam yada benzeri bu inanış o anki korku motivasyonunda bazılarımız gerçekten kapının gıcırdadığına şahit olmuştur buna bilinçsiz telekinezi diyoruz.telekinezinin çeşitli aşamaları ve evreleri olduğu savunulur en çok rivayet edileni levitasyondur cisimleri ve nesneleri uçurmak tarihte bir çok levitasyon örneği vardır en çok bilinenle kendi tarihimizden mevlana hazretlerinin dergah kapılarından geçerken kendisi açılmasıdır. tekrar belirtmekte fayda görüyorum bunu doğaüstü olarak algılamayın sadece bilinmeyen ve kullanımı gizli herkesin sahip olduğu bir yeti olarak algılayın sadece bazı insanlarda çok kuvvetlidir bunu kendileri bulabilir bir çoğu uzun çalışmaya ihtiyaç duyacaklardır.. belki sorulacaktır ben kendim çok görsel olmamakla şekilde telekineziyi kullanabiliyorum ufak cisimlere etki sağlayabiliyorum (kağıtlar ufak nesneler vs )... merek edenler için bir kaç başka telekinezlerin video linkinide koymayı uygun gördüm .. bu arada aman fazla uraşmayın uçarsınız yere indiremeyiz videolar http://video.google.com/videosearch?q=mahmout (bu arkdaşta türkiyeden ) bende yaparım kendime o kudreti görüyorum diyenler için alıntı başka bir arkdaşın düzenlediği makele """""""""""""""""""""""""""""""""""" TELEKİNEZİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ 1) Cisimleri oynatmak Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs. 2) Cisimlerin şeklini değiştirebilmek Kaşık, çatal, anahtar vs. 3) Psişik enerji topları Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır. Onları oluşturup fırlatabilirsiniz. Eğer ilerlediyseniz; Pencereleri açıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları açıp kapayabilirsiniz. 1) CİSİMLE BİR OLMAK Şimdi bir mum yakın. Rüzgarsız bir ortamda olun ve mum ışığı ile özdeşleşin. O an sadece siz varsınız. Mum ile birliktesiniz. Gözlerinizi mum ateşine odaklayın(Gözlerinizi kırpabilirsiniz). Mum ateşini sizin ekstra bir uzuvunuz olduğunu ve onu kolunuzu veya bacağınızı oynatabildiğiniz gibi oynatabildiğinizi hayal edin. Düşünmeye devam edin... Ne zaman ki onu kendinizin bir parçası olarak kabul ettiniz, ateşi istediğiniz gibi oynatmaya çalışın! Bu egzersizi 5-10 dakika yapın ve sonra mumu söndürün. (Not: Bu deney küçük bir kağıt parçası gibi hafif cisimleri oynatma amaçlı olarak da denenebilir.) 2) BALON VE ENERJİ TOPLARI Bu daha ileri bir kademedir. Enerji topları cisimleri oynatabildikten sonra denenmelidir. Sürtünmesiz bir yüzeye balonunuzu şişirdikten sonra koyuyorsunuz. Sonra iki elinizi birleştirip, avucunuza enerji yolladığınızı düşünüyorsunuz. Nefes alıyorsunuz ve nefesi verirken avuçlarınıza doğru gittiğini düşünüyorsunuz ve oluştuğunu hissettiğiniz enerji birikimini elinizden balona doğru yönlendirip, balonu itmeye çalışıyorsunuz. 3) GÖRÜNTÜLEŞTİRME Adım 1: Vücudunuzun enerji ile doldurun. Adım 2: Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun. Adım 3: Gözlerinizi taşa odaklandırın. Adım 4: Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya(görüntüleştirmeye) çalışın. Adım 5: Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin. Adım 6: Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün. Adım 7: Şimdi gözlerinizi açın. Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6. adımı sürekli tekrarlayın. 4) TÜNEL Küçük bir cisim seçin. Ayrıca hafif olsun. Küçük bir yüzük veya hafif bir metal parçası. Kafanızı boşaltın. Rahatlayın ve sizi etkileyen tüm negatif şeylere gülün. Yok olduklarını göreceksiniz. Konsantre olun. Cisimle kendi aranızda bir tünel kurun. Bunu hayalinizce canlandırın. Sadece o cismi görün. O cisim dışında her şey o tünelin dışında. Sadece o ve siz! Şimdi düşünce gücünüzün ellerini o cisme yönlendirin ve onu ittiğinizi düşünün. Hemen olacak diye bir şey tabii ki yok. Ümidinizi kaybetmeyin! PSİŞİK ENERJİ TOPLARI YAPABİLMEK BAŞLANGIÇ Enerji topları yaratabilmek, vücut enerjini şekillendirebilmekle ilgili bir şeydir. Bazı durumlarda, bu cisimleri oynatabilmekten daha kolaydır. ==> ALIŞTIRMA 1 Ellerinizi önünüze doğru getirin ve avuç içleriniz yukarı gelecek şekilde durdurun. Gözlerinizi kapayın ve rahatlayın. Avuç içleriniz arasındaki boşlukta oluşan enerji topuna yoğunlaşın. Sürekli bu enerji topunu güçlendirdiğinizi ve daha da büyüttüğünüzü hissetmeye çalışın. Bunun elinizdeki magnetizmanizdan ve üçüncü gözünüzle ilgili bir bağ olduğunu unutmayın. ==> ALIŞTIRMA 2 Ellerinizi yuvarlak bir şey tutar gibi yapın ve gözlerinizi kapatın. Kol kasınızı sıkın ve ordaki enerjinin ellerinize aktığını düşünün. Bu enerjinin bir enerji topunu oluşturacağına inanın. Eğer ellerinizdeki titreşimi hissediyorsanız gerçekten çok iyi! Şimdi hissettiğiniz şeyi bir şeye doğru fırlatın ve ne olduğunu görün! KAVANOZ YÖNTEMİ İhtiyaçlar: Bir kavanoz(kapağıyla beraber) Bir pinpon topu Bir ip Bir dikiş iğnesi Bir Soloteyp Yapımı: Kavanozun kapağını açıyorsunuz. Dikiş iğnesini alıp deliğinden kavanozun boyunun 4'te 3'ü kadar bir ip geçiriyorsunuz ve iğnenin ucunu pinpon topunu bırakmayacak şekilde pinpon topuna batırıyorsunuz. Sonra iğneye geçirilmiş ipin ucunu kavanoz kapağının kapanınca içeriye bakan yüzeyinin ortasına yapıştırıyorsunuz. Ve son olarak kapağı kapatıyorsunuz. Karşınızda kavanozun tabanına, sağına ve soluna deymeden tam olarak ortasından iple asılmış duran bir pinpon topu var. Kullanımı: Bu aleti düz bir yere koyuyorsunuz ve aranızda 1,5-2 karış olacak şekilde bu kavanoza yaklaşıyorsunuz. Lütfen dirseklerinizi kavanozu koyduğunuz yere koymayınız. Ve size anlattığım yöntemlerden birini deniyorsunuz. Yani enerjinizle kavanozun içinde asılı duran pinpon topunu oynatmaya çalışıyorsunuz. Benim en sevdiğim ve az da olsa ilerleyebildiğim yöntem budur. MANTAR VE SU YÖNTEMİ İhtiyaçlar: Üstü açık bir kap Bir şişe mantarı Su Yapımı: Üstü açık kabınızı alıp içine su dolduruyorsunuz ve içine şişe mantarınızı koyuyorsunuz. Kullanımı: Amacınız her zamanki gibi şişe mantarını düşünce gücünüzle oynatabilmek. PUSULA YÖNTEMİ İhtiyaçlar: 1 pusula Kullanımı: Bu yöntemdeki tek sorun, yanınızda bir insanın daha olması gerekiyor. Gözlerinizi kapatıp pusulanın ibresini düşünce gücünüzle değiştirmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşınız da size bunu rapor ediyor. Bu yöntem paranormalite bilginleri tarafından en basit yöntem olarak düşünülmektedir. NOT: Pusulanın ibresinin nereyi gösterdiği önemli değil. Neden TELEKİNEZİ yeteneğimi kullanamıyorum? 1) Enerjini yönlendirememekteki neden insanların duygularıdır. Örneğin stres. Stres ilerlemenizi ve düşüncelerinizi tamamen etkisi altına alır. 2) Öncelikle şunu bilmeliyiz ki bunun hiç bir zararı yoktur. Sinirsel ağ bu özelliğe zemin yaratır. Suçluluk, korku, güvensizlik ve yargılama duyguları bu olayı önlemeye yeter de artar. Enerji akımınızı keser! Öncelikle bu olayın gerçek olduğuna kesinlikle inanmanız gerekiyor. 3) Kafanıza takmayın, rahatlayın! Bu güzel özelliğinizi düşünün. Bu bir yarış değil sadece bir test. 4) Önyargılı olmayın. Sürekli kendinizi niye yapamıyorum diye sıkmayın. 5) Düş kırıklığına uğramayın ve kendinize kızmayı bırakın. Eğlenin! 6) Bur da başarısızlığa uğramanız sizin kim olduğunuzu göstermez. Sadece cismin oynamadığını gösterir. O KADAR! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ateşle yaklaşma
Yer: google earth
|
erkek adam cisimle bir olmaz!
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ben ilgileniyorum.
Daha önce denemiştim ancak sabırlı olamadığım için vaz geçmiştim.Hatta eskiden insanlara odaklanıp benim düşündüğümü onlara düşündürmeye çalışıyordum ama hiç bir şey olmuyordu tbi ki ![]() Astral seyahat ve lucid dream ile ilgilenmiştim.Hatta astral seyahat'te ilk ayrılış evresine de gelmiştim ama yememişti devam ettirmek. Telepatik olarak da çok adam banladım. |
|
|
|
#5 |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
Ben düşünce gücüyle istediğim uzvumu oynatabiliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
kreminal geyiqer
Yer: im iki tavuk
|
tassavuf ilmine göre madde diye bişey yoktur... olmayan bişeyi hareket ettiremeyiz... kaldıki oda içindeki mum örneğinde ateş havada uçusan gazlardan bile etkilenebilir... yani yellensen ates nem kapar... ben bu vesile ile baska bi tartışma baslatmak istiyorum... madde varmıdır yok mudur...
"Seni nasıl seviyorum biliyor musun? Ot yağmuru nasıl severse, ayna ışığı nasıl severse, balık suyu ve insan ekmeği nasıl severse, sarhoşun şarabı, şarabın billur kadehi sevdiği gibi, annenin çocukları, çocukların anneleri sevdikleri gibi, Lenin'in inkılâbı ve inkılâbın Marx'ı sevdiği kadar, velhasıl seni Nazım Hikmet'in Hatice Zekiye Pirayende Piraye'yi sevmesi gibi seviyorum." N.H. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
.: Sevgi Yumağı :.
Yer: Konya
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
GEYİQTE SON NOKTA...
Yer: Kara Kule
|
ben geçenlerde ev yaktım
|
|
|
#9 |
|
geyiqer
Yer: klinikden
|
ya alakasiz ama adin eymen olabulumu?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
..
|
Ilginc bir konu..
![]()
|
|
|
#11 |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
GEYİQTE SON NOKTA...
Yer: Kara Kule
|
beni de uçurabilir mi?
|
|
|
#13 |
|
kuzeyyıldızı
|
evet arkdaşlar ozi arkdaşımda ilgilenmiş sanırım
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
geyiqer
|
hey çok yararlı bi yazı olmus öncelikle teşekkürler ama sabrı olmayan başlamasın derim ben çünkü yarım virakmak hiç ii olmuo ben kendimden biliom yane.....sevgiler........
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
geyiqer
|
bu arada adersteki çalışmlar ilgi çekici....
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ölüm meleğinin meleği
|
ben anca mum fln oynatabiliom
soora sabrım yetmedi artık.. astral seyaate geçtim onuda tam beceremedim.. en iisi duru görü
|
|
|
|
#17 |
|
kuzeyyıldızı
|
mum evresini başardıysan kesinlikle spin wheelede devam etmelisin derim ben ...evet bu iş sabır işi ama sabırsız emeksiz neyi başarabilirki insan o başarı sadece bir şans olur bizim şanstan fazlasına ihtiyacmz olacak o yüzden devam o yüzden ;)
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ölüm meleğinin meleği
|
yok ya ben haftalık paparazi nitelikli ruyalarımdan da memnunum hani.. ama biara uuraşcam yine.. o deilde ilgilenen warsa telepati fln, şöle bişi denesin; iki arkadaş oturun karşılıklı konsantre fln olun işte biri bi renk düşünsün we bunu bi kaada yazsın karşısındakine göstermeden sonrada o renkle alakalı şeylere konsantre olsun.. öbürüde rengi bulmaya çalışsın.. aplamla yapınja %90 tutturuos ama başka insanlarla okadar ii deil.. yinede sırf eylence için bile yapılabilir
buarada o vidyolar feyyk ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
kuzeyyıldızı
|
1. vidyolar hangisi manhout dediysen eğer onlar feydk deil onlardan bi çoundan eminm.. bahsettin yöntem gene telekinesin en basit deneysel yöntemlerinden biridir 3 tane birbirinin aynı nesne renkleri farklı olmalı (3 tane eşit kesilmiş farklı renk kağıtlar gibi mesela )bunlar önce dikkatlice konsantrosyon halinde izlenir sonra kapalı şekilde karıştırılır istedğimiz rengi bulmayı deneriz bu orta seviye bir telekinesisdir ablanla yaptığında ortak telekinese giriyor bundan birbirinize güven yani motivasyon eksikliğini yaratan bir takım soru işaretlerinin silinmesi bunun başarı oranın artmasına sebebiyet veriyor.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
cheetah jr.
Yer: kayboluşlar diyarı
|
kaç günlük deneme sonucunda sonuç almaya başlar normal bir insan? bu mum ve kağıt hareket ettirme olayında.
|
|
|