![]() |
|
|
#21 |
|
Güç Geri Gelcek
|
hönk?
Düşünürsünüz, Düşünürsünüz Boşa gider; Düşünmediğinizi Düşündüğünüz Zaman Fikir Parlayıverir. ________________________ Dualarınıza Dikkat Edin, Gerçekleşebilirler. ________________________ Bir İnsan Kendini Arıyorsa, Kaybettiği Yere Bakmalıdır. ________________________ http://img244.imageshack.us/img244/4...ae20ae8mx5.gif Yerçekimini yenerseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
geyiq jr.
|
Uzun, sert, vinç benzeri bir metal aksan üzerine oturtulmuş kamera operatörün maharetli ellerinde hareketli ve akıcı görüntüler veriyor. Şimdi jimmy jib kameranın monte edildiği düzeneğin ismi, kameranın değil ki. düzeneği yükselt alçalt sağa sola çevir, sana kalmış. kamera düzeneğin ucunda , yani aranda rahat 3 metre var. Aman önünde küçük bir monitör var. ordan çektiğin görüntüyü izle. yüksekliği iyi ayarla, yoksa atraksiyon yapayım derken seyircinin kafasını patalatabilirsin
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
hmm.. hah abi şöle adam gibi yazın yav.. eyvallah esc...
|
|
|
#24 | |
|
nevi şahsıma münhasır
Yer: heryerden olabilir.. bazen inimden bazen dağdan bayırdan..
|
Alıntı:
|
|