![]() |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
Pop yıldızı Robbie Williams’ın en yeni single’I Electro-Funk tarzındaki RudeBox korkunç eleştirilerle karşı karşıya!
Electro-Funku tarzındaki şarkı için BBC radyonun DJ’leri Chris Moyles ve Edith Bowman başta olmak üzere birçok dergide ve gazetede kötü kritiklere maruz kaldı. Moyles, “Rudebox parçası bence çok saçma! İfade etmek için başka kelime bulamıyorum. Bana sorarsanız Robbie eski şarkı sözü yazarı Guy Chambers’la çalışmaya devam etmeliydi.'' Buna karşılık Bowman ise “Bu single’ın büyük bir fanatiği değilim” dedi. İngiltere’deki günlük gazetelerden biri ise “Bu büyük bir hayal kırıklığı hatta bu single gülünç!” diye yazdı. Müzik Dünyasının çalışanları ise “Robbie’nin yeni sound’u çok itici…O kendini bir an için Madonna zannetti ve tarzını değiştirsede hep zirvede kalabileceğini zannetti ama yanılıyor biz onun düşüşe geçtiğini düşünerek onun adına korkuyoruz” şeklinde ifade verdiler ve “Rudebox nefret edilen veya bir anda hoşa gidebilecek bir şarkı ama şu ana kadarki duruma bakılırsa birçok insane şarkıdan nefret ediyor gözüküyor. Robbie Williams bir Cliff Richard haline geldi adeta…Hayranları single’ı tabiki satın alacak ama satış rakamları eskisi gibi olmayacak” dediler. **alıntıdır** |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
geyiqer
|
bu adamın babasını sewmezdim zaten beaa